Chrome kendi kendine sayfa açıyor.Mrcheat adlı sıteden eskıden hıle kullanırdım onun hılelerını ındırırkende virüs bulaşıyordu hepsını sıldım ama chrome de sureklı sayfa acılıo her şeyını sıfırlamama rağmen aynı durumda yardımcı olursanız sevınırım
kardesım başka tarayıcıya geçtıgımdede oluyorOpera kullan
krdesım onu ayaralrdan halledebılıyorsun..Ya bende de böyle bir şey var Operayı açıyorum Mail.Ru sitesi açıyor saçma salak şeyler çıkıyor, çözümünü bilen varsa bana da söylerse memnum olurum.
rat nedir?Anlatma şansın varmıdır ?rat yemiş olabilirsin
valla saol ya bende diyorumki bu neVüris bulaşmıştır banada olmuştu![]()
onuda denedim hatta başka tarayıcıya geçtim ama bu seferde o tarayıcıda olmaya başladıchorme sil köüknden sonra yene yükle
söylediğin iki virüs programınıda kullandım zaten hileyi indirdiğim site de kullanın dıodu ona rağmen 1 tek bu kaldı İnsan içinde pc açamz oldukMalwarebytes ile yükle tarat ondan sonra adwcleaner indir onlada tarat sıkıntın gider
Vivaldi ne yawChrome'u boşver Vivaldi Kullan Daha İyi.
Ya bende de böyle bir şey var Operayı açıyorum Mail.Ru sitesi açıyor saçma salak şeyler çıkıyor, çözümünü bilen varsa bana da söylerse memnum olurum.
kardesım başka tarayıcıya geçtıgımdede oluyor
Post automatically merged:
krdesım onu ayaralrdan halledebılıyorsun..
rat nedir?Anlatma şansın varmıdır ?
valla saol ya bende diyorumki bu ne
onuda denedim hatta başka tarayıcıya geçtim ama bu seferde o tarayıcıda olmaya başladı
söylediğin iki virüs programınıda kullandım zaten hileyi indirdiğim site de kullanın dıodu ona rağmen 1 tek bu kaldı İnsan içinde pc açamz olduk
Bak Görürsün 10 numara tarayıcıdır.Ha Hileyi Kullanırken Chrome veya Opera İster Ama Vivaldi Kat Kat İyidir İkisindende ondan varsayılan tarayıcı opera hileye operayla giriyom yani ben öyle yapıyorumVivaldi ne yaw