opera çökmüştü bendePc De Açmaya Çalışıyorum 2-3dk da açılıyor + oturumu atıp atıp duruyor bu sorunu yaşayanlar varmı şuan bu akşam başladı sorun
Chrome çökmesi gibi bir durum olamaz hocam. Çünkü açılması gibi işlemleri online olarak değil offline olarak yapıyor.Pc De Açmaya Çalışıyorum 2-3dk da açılıyor + oturumu atıp atıp duruyor bu sorunu yaşayanlar varmı şuan bu akşam başladı sorun
brave geç hacı daha hafif daha güselPc De Açmaya Çalışıyorum 2-3dk da açılıyor + oturumu atıp atıp duruyor bu sorunu yaşayanlar varmı şuan bu akşam başladı sorun
bende herhangi bir sorun yok istersen kopmle silip tekrar yuklemeyi deniye bilirsinPc De Açmaya Çalışıyorum 2-3dk da açılıyor + oturumu atıp atıp duruyor bu sorunu yaşayanlar varmı şuan bu akşam başladı sorun
bro bende yok öyle sorun chrome yi sil birdaha yüklePc De Açmaya Çalışıyorum 2-3dk da açılıyor + oturumu atıp atıp duruyor bu sorunu yaşayanlar varmı şuan bu akşam başladı sorun
chrome ayarlarından chrome taraması yap eklenti varsa devre dişi birak chrome i varsayılana döndür sorun devam edersePc De Açmaya Çalışıyorum 2-3dk da açılıyor + oturumu atıp atıp duruyor bu sorunu yaşayanlar varmı şuan bu akşam başladı sorun