Çözüldü Chrome kapattığım sekmeleri geri getirmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, amacım google da kapattığım toplu grup sekmelerimi geri getirmek geçmişe giriyorum sadece ilk 20 sekme gözüküyor sonrası gözükmüyor nasıl halledebilirim ?

Çözüm
Geçmişte temizlemediğin sürece tüm geçmişin gözükür sende gözükmemesinin nedenini bilemedim ama ctrl + shift + t komutu ile geçmişte kayıtlı son kapatılan sekmeleri kapatılma sırası ile geri açmayı deneyebilirsin. Eğer tüm sekmeler açılıyorsa geçmişinden silinmemiş demektir.
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Geçmişte temizlemediğin sürece tüm geçmişin gözükür sende gözükmemesinin nedenini bilemedim ama ctrl + shift + t komutu ile geçmişte kayıtlı son kapatılan sekmeleri kapatılma sırası ile geri açmayı deneyebilirsin. Eğer tüm sekmeler açılıyorsa geçmişinden silinmemiş demektir.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
CTRL+SHİFT+T ye basarak belli bir güne kadar gidebilirsin, tüm sekmeleri aynı anda açıyor, ayrıca google'ı kapatsan bile açıyor

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
teşekkürler.
Post automatically merged:

CTRL+SHİFT+T ye basarak belli bir güne kadar gidebilirsin, tüm sekmeleri aynı anda açıyor, ayrıca google'ı kapatsan bile açıyor
teşekkürler.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ctrl shif t yapın hocam ek oalrak bu tarz şeylerle karşılaşmamak için opera gx vb kullanabilirsiniz onda olmuyor ve unutanlar,yanlışlıkla kapatanlar için vs fazlaca seçenek var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...