Chrome virüs bulaştı yardım hardcore virüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

Arkadaşlar google me virüs bulaştı yeni sekme açtığım zaman my search adlı bi arama yeri geliyor youtubeye ve başka yerlere girdiğim zaman alttan r eklamlar çıkıyor ve kapatamıyorum kapatmaya çalıştığımda ise sayfayı yeniliyor ve tekrar r eklamlar çıkıyor uzantılarımda değişik herhangi birşey yok denetim masası program kaldır bölümünde her hangi bir değişik program yok google clean ile google yi taradım sıfırladım sildim tekarar yükledim hiç fayda etmedi avast virüs bulamadı yardım ederseniz sevinirim

Üye
8 HİZMET YILI
Denetim Masasından program ekle kaldıra gel en son yüklediğin programları araştır virüs mü diye sonra sil. Sildikten sonra uzantı var mı diye bak varsa kaldır sonra ana sayfayı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yapın

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O sorun bendede vardı
bu video sayesinde çozdüm inş işine yarar.

Üye
8 HİZMET YILI
AdwCleaner kullan. Tarama yaptıktan sonra, tüm adware virüslerini temizliyor ve karantinaya alıyor.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Uzantı eklenmiş kardeşim google ayarlarından kaldırmayı dene olmaz ise advanced systemcare indirmeni ve taratmanı tavsiye ederim.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Avast İle Tara Ve C:/Program Data/ijhg.vbs veya .vbs uzantılı dosya varsa sil . Youtubeden Chrome tüm uzantıları kökten silmeye bak yani googlenin dosya konumundan uzantı silmeye bak ve onlarıda sil ama ilk önce google üzerinden uzantı yoneticisinden sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...