Üye
Merhabalar,
Kendi projemde kullanmak üzere profesyonel, stabil ve uzun ömürlü bir Valorant Kernel altyapısı satın almak istiyorum.
Teknik Beklentiler:
fiyati konsumak icin dc gelin
Discord: shadow.melih
Kendi projemde kullanmak üzere profesyonel, stabil ve uzun ömürlü bir Valorant Kernel altyapısı satın almak istiyorum.
Teknik Beklentiler:
- Kernel Driver: Vanguard uyumlu (Secure Boot ve TPM açıkken çalışabilen), Read/Write ve Base Address fonksiyonları stabil.
- Auto Dumper: Oyun güncellendiğinde offsetleri otomatik olarak çeken güncel bir tool.
- Uyumluluk: Windows 10/11 tüm sürümlerde BSOD (Mavi ekran) vermeden çalışmalı.
- Source/API: Driver'ı C++ projemde kullanabilmem için gerekli wrapper/kod örnekleri.
- Rütbe Şartı: Dolandırıcılık vakalarından kaçınmak adına sadece forumda yüksek rütbeye sahip (Senior, Elite, Legend vb.) veya ticaret puanı yüksek, köklü üyelerle muhatap olacağım. Yeni veya düşük rütbeli hesaplar lütfen yazmasın.
- Güvenli Ödeme: Ödemeyi Papara veya IBAN ile yapabilirim. Ödemenin nasıl güvenli bir şekilde gerçekleşeceği konusundaki kararı, rütbesine ve tecrübesine güvenerek satıcıya bırakıyorum. (Aracı, parçalı ödeme veya test süreci gibi yöntemler konuşulur).
- Canlı Kanıt: Satın alım öncesi Discord üzerinden ekran paylaşımı ile ürünün çalıştığına dair kanıt görülmelidir.
fiyati konsumak icin dc gelin
Discord: shadow.melih