Alıyorum [CİDDİ ALICI] Valorant UD Kernel Driver + Auto Dumper + C++ Source Paketi Alınacaktır

Üye
Sosyal
Merhabalar,

Kendi projemde kullanmak üzere profesyonel, stabil ve uzun ömürlü bir Valorant Kernel altyapısı satın almak istiyorum.

Teknik Beklentiler:

• Kernel Driver: Vanguard uyumlu (Secure Boot ve TPM açıkken çalışabilen), Read/Write ve Base Address fonksiyonları stabil.
  • Auto Dumper: Oyun güncellendiğinde offsetleri otomatik olarak çeken güncel bir tool.
  • Uyumluluk: Windows 10/11 tüm sürümlerde BSOD (Mavi ekran) vermeden çalışmalı.
  • Source/API: Driver'ı C++ projemde kullanabilmem için gerekli wrapper/kod örnekleri.
Ticaret ve Güven Şartları:

1. Rütbe Şartı: Dolandırıcılık vakalarından kaçınmak adına sadece forumda yüksek rütbeye sahip (Senior, Elite, Legend vb.) veya ticaret puanı yüksek, köklü üyelerle muhatap olacağım. Yeni veya düşük rütbeli hesaplar lütfen yazmasın.
  2. Güvenli Ödeme: Ödemeyi Papara veya IBAN ile yapabilirim. Ödemenin nasıl güvenli bir şekilde gerçekleşeceği konusundaki kararı, rütbesine ve tecrübesine güvenerek satıcıya bırakıyorum. (Aracı, parçalı ödeme veya test süreci gibi yöntemler konuşulur).
  3. Canlı Kanıt: Satın alım öncesi Discord üzerinden ekran paylaşımı ile ürünün çalıştığına dair kanıt görülmelidir.
İşinin ehli geliştiricilerin mesajlarını bekliyorum.
fiyati konsumak icin dc gelin
Discord: shadow.melih