Ciddi bir meselem var. Vakit ayırırsanız sevinirim fikirleriniz benim için önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kimse senin tecrübene sahip değil burda konuşulanlar senin hayatına etki etmez yapman gerekeni kendi vicdanın seçecek...

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun aga ama 1 kız için kendini bu kadar üzme

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Allah hayırlısını nasip etsin kral

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İlişkilerde en önemli şey güvendir, güven yoksa ister aile ister arkadaş ister sevgili ilişki bozuktur ve en kısa yoldan kurtulmak gerekir.

Ayrıca teşhis ne olursa olsun kendini tek bırakma profesyonel yardım her şeyden önemli.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
daha iyilerini bulursun kanka kızın peşinde vardır ki birileri öyle saçma sapan numaralar düzenliyorlar kafanı karıştırıyorlar uğraşmana değmez

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Umarım iyi bir yaşamın geçer bro

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hala kurbanı oynayıp seni manipüle etmeye çalışıyor kanka gelme bunlara

Haslan
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Dostum şimdi asıl context nedir bilmiyorum ama 3. bir şahış olarak yazdığına göre dışardan bakınca bana göre aldatıyor. Ancak dikkat etmen gereken çok ince detaylar vardır en iyisini sen bilirsin bak. Belki durumu bilsem aldatmıyor da diyebilirim. Yazıyla iş zor kendine düşünmen lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
dostum kız meselewsi insanı paranoyak eder kafanı bol bol dağıtmanı öneririm zor olur ama denendi onaylandı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İçine en küçük şüphe düştüyse devam etme bence

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Dostum seni kaydedilmemis numaradan ve dediğine göre panelci bir çocuk varmış demek ki bu olayları meydana getiren bu şantajlari seni ayırmak için yapan kişi o panelci çocuk belki de kizada aynı şeyleri yapıyor şu sizi ayırmak di niyeti bence ayrılma ve bu çocuğu al konuştur.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Knka ben ilişkiye devam etmeni önermem çünkü sürekli zararlı olarak çıkmışsın doktorluk olmuşsun (geçmiş olsun) bu kadar da kafana takma bence bu kız arkadaşını yanlış anlama ama sana hem sağlık hem de ruhsal olarak kötüye götürüyor ilişki de zarar gören taraf oluyorsun ortak bir nokta belli ki bulamıyorsunuz bu yüzden sağlıksız bir ilişkidesin ben devam etmeni istemem yine karar senin ama belli ki epey yorulmuşsun hiç gerek yok daha fazla kafa yorup devam etmene krallar gibi git konuş ben kötü oluyorum diye anlat veya anlatma sonra kenarına çekil kendini düzeltmeye çalış bu şekilde hem iş hayatına da hem de normal hayatına da çok etkisi olur

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kanka böyle salak saçma kızlara vakit ayırıp kendini ziyan etme en iyisi bir GYM’e git yürüyüş yap müzik dinle inan daha mutlu olacaksın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Stay away from these people, they are bad for your health, this relationship is harmful, but calm down, this will pass.

Üye
2 HİZMET YILI
kardeşim boşver kız işlerini at köşeye gitsin nereye gidiyorsa ondan sonra, hata sende affetmekle hata yapmışsın bu tür kızlara prim vermeyeceksin sen bak yoluna daha iyisini bulursun sıkma canını
Abi ben de çalışmak istiyorum benimle çalışırsan çok şey yaparsın

evime geliyor yalvarıyor ben sana kötü birşey yapmam gibi şeyler yapıyor şuan ayrıyız ve hani asansörün yanında odam o geldi sanıp korkuyorum içten içe.
Abi ben de çalışmak istiyorum benimle çalışırsan çok şey yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...