benim kız arkadaşım var 3 yıldır beraberiz sorunum şu kız arkadaşımı 2 kere kaydedilmeyen bir numara aradı ilkinde pek bir şey diyemedim kendi içimde kapattım konuyu arayan kişi şunları diyordu sevgilini aldatıyorsun vb gibi şeyler. bu mayısta oldu. geçen bizim evde takılırken bir anda aynı şekilde kaydedilmeyen bir numara aradı ve yine aynısını söyledi yani tam aynı olmasa da benzer kelimeler farklı cümlelerdi ama eminim ki aynı kişi değildi. şöyle bir durum var ikimizde asosyaliz bir adet arkadaşımız yok o yurtta kalıyor. kafam basmıyor artık benim hani böyle bir şey var mı bilmiyorum olabilir mi onu da bilmiyorum çıldırmak üzereyim bir yıl öncede instadan bir çocuk yazmıştı işte sevgilin seni aldatıyor fotoları var elimde falan diye ben inanmadım attığı foto ile kız arkadaşımın ten rengi uyuşmuyordu kullandığı oje farklıydı kız arkadaşım devamlı olarak siyah oje sürer ama attığı fotoda mor renkte oje vardı. eskiden bi ara ayrılmıştık çocuk bu ara çıkmıştı piyasaya ardından bi panelci bebe ile takılmıştı kendisiyle yaşıt ama benden küçük bana tehditler etti açık adres verdim gelmedi. 29 temmuzda ise biz büyük bir kavga ettik ve yine o panelci çocukla konuşmuş ki konuştuğu yetmemiş buluşmuş anlattığına göre bana yalvardı yakardı. benimde merhametim büyüktür affettim. ben ne yapmalıyım zaten üzerimde depresyon var doktorum bu olaylardan sonra şizofreni belirtisi olduğunu söyledi antalyada yaşıyorum. fikirleriniz düşünceleriniz benim için değerli her bir yazıyı okuyacağım lütfen ciddi olun.
Son düzenleme: