Ciddi bir meselem var. Vakit ayırırsanız sevinirim fikirleriniz benim için önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk biraz genelleme olucak ama kız milletine güven müven olmaz hiçbir şekilde kendinizi bağlamayın yoksa gerçekten zor duruma girersiniz ve işin içinden cıkamazsınız size tavsiyem çok fazla umursamayın

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bir kızın hayatında 2. bir erkek varsa uğraşma sal gitsin

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bosver kız işlerini seni seven kızlara ofaklan

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka anladığım kadarıyla bu kız seni 1 kere mutlu edip 5 defa her yerinden bıçaklıyor zaman içerisinde sana olan bir yararını ben goremedim zaten çoğu kişinin dışarıdan bıle bellı olur ıyı gıdıp gıtmedıgı bırak akışına biri gelir biri gider kız mevzuları çok boştur her zaman hayatının 2. planında tut o zaman üzülmezsin düşünen taraf karşısı olur değerin artar onun gozunde (herkes 1 defa hata yapar 2. bilerek yapılmıştır) geçmiş olsun. iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
knk geçmiş olsun kız işlerini at çöpe

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dediğine göre ikinizin de pek arkadaşı yok. İkiniz de birbirinize sahipsiniz, sevgilinin ex'i aranızı bozmaya çalışıyor sanırsam çünkü kimse durduk yere aldatıyor diye aramaz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bazıları okumadan mesaj kasmak için cevap yazmış ama, kızın daha önceden sevgilisi vardır herhalde o arayıp durmuştur sizi ayırmak için olabilir kızda hala onla buluşuyor ise ona karşı boş olmayabilir veya ikinizi de yönetmeye calısıyor olabilir ha kızla tekrar beraber olmak istemiyorsan bence faydalanıp yol ver sonuçta aynısını o da sana yapıyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
gardaşım bu kızdan olmaz bunu at çöpe gel biz sana bulalım yenisini insta auvenorjin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
En ufak bir şüphe düşerse yerinde duraman sevgi güvenden gelir güvenmezsen sevmezsin

DetroDark
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Boş ver kanka takıl kafana göre takma kafana akışına bırak o gider gelir sadece onun eline bakma hayatın da iyi kötü bir kız var kullan gitsin hiç olmayanlar da var farzet ki sevgilin değil sadece arkadaş öyle düşün akışına bırak

Üye
2 HİZMET YILI
dostum bir kere yapan bir daha yapar biten bir şeyi düzeltmeye calısmak yerine kendini geliştir elbet daha iyi biri cıkar karsına

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
uzulmek ıstemıyorsan dırek yolver gıtsın hacı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sana zarar veriyor. devam etmemen gerekir. aşk insanı bitirir. bitme..

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Dostum bu acaba aldattımi aldatmadımı gibi düşünmeni onlemenin tek yolu spor yapman emin ol spor yapip guzel bir fizige kavustugunda seni aldatsa bile kendisinin kaybedecegini senin elinde birsuru secenek oldugunu bileceksin. Ve kizda mantıklı dusunurse seni aldatmamasi gerektigini eger aldatirsa senin gibisini bulamiycagini dusunecek. Sana tavsiyem bence sew olaylarına ara verip kendine odaklanman ondan sonra sürersin sefasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...