Çözüldü Çift monitör 640x480 çözünürlük sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba rx 570 8 gb ekran kartım var ve 2 tane vga monitörüm var birisi 1920x1080 (Ana monitörüm) diğeri ise 1366x768 çözünürlükte, birtanesini vga hdmı dönüştürücü ile bağlıyorum ana ekranım olanı, ve sorun yok fakat diğer yani 1366x768 olan ekranı da vgadan display porta dönüştürüp takıyorum displayden verdiğim görüntü 640x480 de kalıyor ve bunu değiştiremiyorum. bu konuda bilgisi olan yada başına gelmiş birisi varsa yardımcı olabilirse sevnirim 2 gündür arıyorum fakat bulamadım.

Çözüm
Senin için araştırdım microsoftun sitesinde aynı sorunu yaşıyan birisinin çözümünü buldum dene bi geri dönüş yap: Tüm kapasitörlerin ve statik elektriğin monitörden boşalması için yeterli olacak şekilde monitörü yaklaşık bir dakika boyunca çıkarın power tuşuna 3 4 kere basıp tekrardan tak ve çalıştır bak bakalım düzelmiş mi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Senin için araştırdım microsoftun sitesinde aynı sorunu yaşıyan birisinin çözümünü buldum dene bi geri dönüş yap: Tüm kapasitörlerin ve statik elektriğin monitörden boşalması için yeterli olacak şekilde monitörü yaklaşık bir dakika boyunca çıkarın power tuşuna 3 4 kere basıp tekrardan tak ve çalıştır bak bakalım düzelmiş mi

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...