Kendim Şuanda Test etim Çift ekranada Gerek yok Daha mantıklı bişi var ekran yakalamadan yaptım Hem Hile Kulandım hem Video kaydetim Videoda hileye Dair Bir iz yok ama oynayış Hileliyoutubede video yayınlayan ünlü bir youtuber var da . Böyle dikkatlice izledim adam resmen hile kullanıyor. Gözü sürekli sanki yan tarafında baska ekran varmıs gibi bakıyor o yüzden merak ettim
Egoist Pati ?youtubede video yayınlayan ünlü bir youtuber var da . Böyle dikkatlice izledim adam resmen hile kullanıyor. Gözü sürekli sanki yan tarafında baska ekran varmıs gibi bakıyor o yüzden merak ettim
Kendim Şuanda Test etim Çift ekranada Gerek yok Daha mantıklı bişi var ekran yakalamadan yaptım Hem Hile Kulandım hem Video kaydetim Videoda hileye Dair Bir iz yok ama oynayış Hileli
Post automatically merged:
Obs de Ayarı var Hileyi aç oyunu Aç Obsden Pencere yakala Özeliğini Seç Pencerelerden oyunun Penceresini seç hile açığ oyna Sadece oyunu kaydediyor bu sebeplede Hile Görünmüyor Şuanda bi video kaydetim Testler Başarılı Biproblem yok hileye Dair Hiçbirİz yok Çift ekran olayı yalan Ama Bu gerçekMantıken çiftekran yaparsan Diğer ekranda hile görününr ama oyun görünmeyeceği için para etmez
Kozmik. videolarına dikkatlice izlersen anlıyorsunEgoist Pati ?