Çözüldü Çift monitörde ikinci ekranda siyah ekran oluyor ve git gel yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tek monitörde sorunsuz çalışırken çift bağlayınca, ikinci ekrana geçince ekran siyah olup, gidip geliyor. Sorunu çözemedim.
Biri DP ile biri HDMI ile bağlı.
Bir de çift monitörde ekran kartı ısısı 42-47 derece aralarında çalışıyor, normal mi?
Tek monitörde 25-28 çalışıyor boşta.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
2 ekran varken isinmasi cok normal onu kafaya takma goruntu gidip gelmesi icin dp ve hdmi kablolarini bir degis eger degistiginde taktigin ekran gidip geliyorsa kabloyu degis iyi forumlar
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sistem Sistem> Ayarlar >Ekranı>seçin. Monitörlerinizin bunları otomatik olarak algılaması ve masaüstünüzü göstermesi gerekir. Monitörleri görmüyorsanız Algılayı seçin. Buradan sonra monitörü gördüyse bilgisayar win+p tuşuna basarak uzat tuşuna bastığında sorun düzelecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sistem Sistem> Ayarlar >Ekranı>seçin. Monitörlerinizin bunları otomatik olarak algılaması ve masaüstünüzü göstermesi gerekir. Monitörleri görmüyorsanız Algılayı seçin. Buradan sonra monitörü gördüyse bilgisayar win+p tuşuna basarak uzat tuşuna bastığında sorun düzelecektir.
Monitörümu algiliyor ekran geliyor fakat fare ile ekrana gelince siyah ekran gelip gidiyor sadece o monitorde
Post automatically merged:

çift monitör derken neyi kastettiniz?
İki monitor

hocam çift monitör sormuyor musunuz
Evet cift monitor

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Monitörümu algiliyor ekran geliyor fakat fare ile ekrana gelince siyah ekran gelip gidiyor sadece o monitorde

İki monitor

Evet cift monitor
elinizde eski külüstür bir disk varsa ona sistem kurup deneyin aynı hatayı alıyorsanız monitör yada ekran kartı sorunlu olabilir ya da yeniden win + p yapıp sadece ikinciekranı seçin eğer sadece ikinci ekran seçeneğinde monitörünüz problemsizçalışıyorsa sanırım ekran kartınızla aranızda sıcak dakiklar yaşayacaksınız

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ozaman hile yaz sat iyi para getirir bide düzenli olarak güncellersen tadından yenmez
elinizde eski külüstür bir disk varsa ona sistem kurup deneyin aynı hatayı alıyorsanız monitör yada ekran kartı sorunlu olabilir ya da yeniden win + p yapıp sadece ikinciekranı seçin eğer sadece ikinci ekran seçeneğinde monitörünüz problemsizçalışıyorsa sanırım ekran kartınızla aranızda sıcak dakiklar yaşayacaksınız
Ekran karti ve monitorlerim sifir sorunsuz calosiyorlar tek her turlu islem yapiyorlar cift olunca gidip geliyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam ozaman yeni bi işletim sistemi kurun ancak şunu da unutmayın ki sıfır ürünler de sorunlu çıkabilir
Urunleri diger bilgisyarimda deniyorum sorun olmuyor ama kullandigim sistem amd sistemi diger sistem intelli sistem isletim sistemim win11 diğeri win 10

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede vardı halen daha çözüm bulamadım benim ekran kartımda GTX 1050Tİ bulabilen olursa sorunun kaynağını yardımınızı bekliyorum bir monitör yatıyor köşede

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2 ekran varken isinmasi cok normal onu kafaya takma goruntu gidip gelmesi icin dp ve hdmi kablolarini bir degis eger degistiginde taktigin ekran gidip geliyorsa kabloyu degis iyi forumlar

Çözüm
Sol IT Solution Manager
Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
farklı kablolar ile deneyebilirsin bir de kabloyu yukarı aşağı sağa sola oynat aynı problem devam ediyor mu onu kontrol edebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...