☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Monitörümu algiliyor ekran geliyor fakat fare ile ekrana gelince siyah ekran gelip gidiyor sadece o monitordeSistem Sistem> Ayarlar >Ekranı>seçin. Monitörlerinizin bunları otomatik olarak algılaması ve masaüstünüzü göstermesi gerekir. Monitörleri görmüyorsanız Algılayı seçin. Buradan sonra monitörü gördüyse bilgisayar win+p tuşuna basarak uzat tuşuna bastığında sorun düzelecektir.
İki monitorçift monitör derken neyi kastettiniz?
Evet cift monitorhocam çift monitör sormuyor musunuz
elinizde eski külüstür bir disk varsa ona sistem kurup deneyin aynı hatayı alıyorsanız monitör yada ekran kartı sorunlu olabilir ya da yeniden win + p yapıp sadece ikinciekranı seçin eğer sadece ikinci ekran seçeneğinde monitörünüz problemsizçalışıyorsa sanırım ekran kartınızla aranızda sıcak dakiklar yaşayacaksınızMonitörümu algiliyor ekran geliyor fakat fare ile ekrana gelince siyah ekran gelip gidiyor sadece o monitorde
Post automatically merged:
İki monitor
Post automatically merged:
Evet cift monitor
ozaman hile yaz sat iyi para getirir bide düzenli olarak güncellersen tadından yenmez
Ekran karti ve monitorlerim sifir sorunsuz calosiyorlar tek her turlu islem yapiyorlar cift olunca gidip geliyorelinizde eski külüstür bir disk varsa ona sistem kurup deneyin aynı hatayı alıyorsanız monitör yada ekran kartı sorunlu olabilir ya da yeniden win + p yapıp sadece ikinciekranı seçin eğer sadece ikinci ekran seçeneğinde monitörünüz problemsizçalışıyorsa sanırım ekran kartınızla aranızda sıcak dakiklar yaşayacaksınız
hocam ozaman yeni bi işletim sistemi kurun ancak şunu da unutmayın ki sıfır ürünler de sorunlu çıkabilirEkran karti ve monitorlerim sifir sorunsuz calosiyorlar tek her turlu islem yapiyorlar cift olunca gidip geliyor
Urunleri diger bilgisyarimda deniyorum sorun olmuyor ama kullandigim sistem amd sistemi diger sistem intelli sistem isletim sistemim win11 diğeri win 10hocam ozaman yeni bi işletim sistemi kurun ancak şunu da unutmayın ki sıfır ürünler de sorunlu çıkabilir
İkiside ayri ayri calisiyor tum portlardahdmi mı çalışıyor yoksa dp mi
Tek basinayken sorun olmuyor birde yerlerini degisincede yine ayni devam ediyorKullandığın kabloda bir sıkıntı olabilir mi acaba
Kablolari degisiyorum sorun hala devam ediyorfarklı kablolar ile deneyebilirsin bir de kabloyu yukarı aşağı sağa sola oynat aynı problem devam ediyor mu onu kontrol edebilirsin.
kablonun monitör girişini sağa sola hareket ettirdin mi?Kablolari degisiyorum sorun hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?