Çiğköfte dükkanı açmak mantıklı mı?

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaş 27, askeri personelim. Uykusuzluktan, iş yoğunluğundan artık bırakmak istiyorum. Nasipse kendi işimi kurma düşüncem var. Konum dışında (araştırıp bulacağım) Komagene'den bayilik alıp dükkan açmak sizce mantıklı mı? Tanıdığı olan var mı? Herhangi bir çiğköfteci firması fark etmez, kazancı iyi mi? Gider çıkınca güzel parası kalıyor mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Güzel bir yerdeyse boş bir yer değilse güzel para kazanırsın.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
iyi bir muhasebeci ve dükkana bakacak iyi bir eleman ve kurye bulursan dükkan sana çalışır

Üye
1 HİZMET YILI
şov yapmaz adam gıbı cıg köftenı* satar malzemedeen kaçmaz yamuk yapmaz hak edenın hakkını alırsn müşteriden çlmaz adaletli olursan gramı gramına kadar edecegıı verırsen musterıne temız olursan her turlu 5 metre kare dukanda bıle satarsıın onu

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
iyi bir muhasebeci ve dükkana bakacak iyi bir eleman ve kurye bulursan dükkan sana çalışır
kendim durucam başında

şov yapmaz adam gıbı cıg köftenı* satar malzemedeen kaçmaz yamuk yapmaz hak edenın hakkını alırsn müşteriden çlmaz adaletli olursan gramı gramına kadar edecegıı verırsen musterıne temız olursan her turlu 5 metre kare dukanda bıle satarsıın onu
zaten öyle olmak zorunda değilmi

neden?

Son düzenleme:
Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Düzgün ilerletirsen yolu açık bir meslek ölmez yani ama düzgün yapman lazım

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Okul çevrelerinde bir çiğköfte dükkanı açmak, fena olmayabilir.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben de bi hevesle açtım sandım ki kolay iş… ama en başta rekabet baya sıkıntı. Her köşe başında bi çiğ köfteci var, insanlar artık alışmış belli markalara. Senin fark yaratman gerekiyor yoksa kimse durup denemiyor bile.

ama açacaksan kesinlikle Komagene gibi bir marka tarzı aç o ses de olur isim hakkı alınca aslında sıfırdan marka kurmuyorsun. Adamların adı zaten biliniyor, müşteri hazır geliyor biraz. bide internet satışlarında saçma komisyonlar ve her ne olursa olsun müşteri haklı mantıgı var evet musteri haklıdır da ürünü teslim ediyim mesela ama trenyol özzelikle müşrei eksik dese arıyolar soruyolar direk iade alabiliyorlar o sıkıntıları var ama kolay para diye bir şey de yok sonucda

Askeri personel olarak muazaf mısın sözleşmelimi bide merak ettim kardeşim