Cihaz banı kalkması için parça değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba zaten sistemi yükseltecektim şu sıra cihaz banim vardı işlemci ve anakart değiştirdim diğer parçaların hepsi eski parçalarım banıp kaldırmak için şimdi ne yapmam gerekiyor format mı atayım bir de başka hangi donanımlara ban atıyor neyin özelliklerini değiştirmeliyim yazılımsal olarak yoksa format atsam yeter mi

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hwid ban anakarta atılıyor diye biliyorum. Ban atılan parça değiştiyse sıkıntı yoktur banlandığın platforma erişebilirsin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
anakart değişikliğine hwid ortadan kalkıyor denendi.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kk format degıl dırek parca degısımı yapman gerek dıye bılıyorum bır suru yontem var deniyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Ankart değiştirince direk kalkıyor kanka bende sc denemesi vardı aynı hwid e vermiyordu anakartı değiştirince bir tur daha kullandım

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
anakart degistir kalkar trojan backdoor gibi virüsler yedigin zamanda anakartı degistir sistemde kalmaz virüsler

Üye
2 HİZMET YILI
mac adresini değiştirerek banı kaldırabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
agaa hwıd ban kaldırmak ıcın program satın alıyon temız bı format atıyon ve bıttı

jesh3616
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
format banı kaldırmaz anakart değişmen lazım

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Anakart değiştirdim zaten yorum kasmak için yazmayın lütfen diskin idsini değiştireyim mi bir de format atıp mac değiştirsem yeterli olur gibi

Ya abartı bence anakart ve işlemci değiştirdim disk serial değiştirdim bir de format atıp mac değiştiricem bakıyım olacak mı aklıma takılan Windows key de banlaniyor mu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...