Cihazima root attım neler yapabilrim ozellikler ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
root gerektiren oyun hilelerini yapabilir normalde telefonun görmene bile izin vermediği sistem dosyalarında değişiklik yapabilirsin

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Root atmayla herşeyi teknik olarak açsanda erişim sağlamış sayılmıyorsun. Burda neye ihtiyacın olduğunu düşünerek hareket ediceksin. Mesela wifi kırmaya ihtiyacın varsa bunu araştırıp gerekli tweak yada appları kurman ve onları öğrenmen gerekiyor.

Üye
5 HİZMET YILI
Pubg mobilede hile yapabilirsin sahsen ben host yazip youtubeye atiyordum telegram grubum vardi 2000 kisilik pubg hilesi icin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Root attıgın için gerek oyunlara hileyi kolaylıkla yapabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
Magisk rootu ise çok iyi bir firkim var fakat pubg mobişle oynuyosan 90 fps yapabilirsin

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
özellik yok sadece herseye açık olacak telefonun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
nerdeyde kullandığım tum telefonlara eskimeye basladığında root attım bir faydasını görmedim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Genellikle root telefonunu bozabilir sistem dosyalarini silerek o tuzden guvenilir dosyalar indirmelisin ve root genellikleboyun hilelerinde kullanilir cihazini ios yapabilirsin ama telefon bozulabilie

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
cihazın rootlu ise oyun olarak faydalarını söylüyebilirim dostum bende root kullanıyorum sırf oyunlar için

1.unsigned yani google play tarafından imzası olmayan ve modder'lar tarafından modlanmış oyunları google play kullanıcı adın ve şifren ile girebilirsin rootsuz bir telefon da girebiliyor modlu oyunlara amam velakin google play ıd şifre vb hizmetlerden faydalanamıyor ki faydalanmak için lucky patcherden ufak bir işlem yapman gerekir.
2.GameGuardian'ı virtual space yardımı ile gizleyip standoff2 gibi oyunlarda hile yapabilirsin aklıma gelenler bunlar dostum
bir yorumunu gördüm instagram şifresi kıramazsın ama wifi şifrelerini kırabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
yardımcı olamıcam kusura bakma androitten anlamam

Üye
5 HİZMET YILI
Rootla az program bilgin varsa yapamayacağın hiçbir şey yok wifi şifresi bulma vs vs. bol şanss

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Root ile hesap falan çalmak yerine telefonunu kendine özel olacak şekilde bir launcher kurabilirsin teması akışları falan farklı olabilir Kişileştirmeler hoşuna giderse bir bak derim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
frees all resources from your phone stays as a programmed mode
Post automatically merged:

root gerektiren oyun hilelerini yapabilir normalde telefonun görmene bile izin vermediği sistem dosyalarında değişiklik yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...