Cihazlarımız bizi ne yapsak kaydediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Mobil cihazlarımız veya bilgisayarlarımızın içerisinde bulunan pozisyon ölçerler, jiroskoplar, hareket algılayıcıları, ekran aktivite kayıt yazılımları ve daha varlığının farkında bile olmadığımız yüzlerce farklı veri toplama aracı; yaptığımız en ufak jest ve mimikleri dahi sürekli kaydedip belli merkezlere sürekli, bir veri akışı olarak göndermekte. Ceplerimizde taşıdığımız cihazlar, hani deyim yerindeyse "dijital amel defteri" gibi ne yaparsak kaydediyor.

¿
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bunun en büyük kanıtı google açık dururken mesela iphone 11 pro max hakkında konuşur iseniz yarım - 1 saat sonra instagram vb her yerde reklamını göreceksiniz.

Üye
6 HİZMET YILI
Bunun en büyük kanıtı google açık dururken mesela iphone 11 pro max hakkında konuşur iseniz yarım - 1 saat sonra instagram vb her yerde reklamını göreceksiniz.

Konuşmaya bile gerek yok aslında basitçe facebook şirketi altında olmayan google ve hepsiburada gibi hizmetlerde arama yaptığınız da instagram gibi uygulamalarda önünüze ona uygun reklam ve öneriler çıkıyor çok garip bir şekilde

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bunun farkındayız hepimizde o yüzden daha dikkatli olmalıyız o kameralar herşeyi çekiyor

Üye
5 HİZMET YILI
O yüzden Ben Mikrofona Ve Kameraya İizin Vermiyorum Ama Genede İşe Yaramıyor Bizi Dinliyorlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben spora başladım bisiklet sürüyorum salonda hiç daha önce bakmamışım detox reklamları fln çıkmaya başladı :D

Live Or Die
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Mobil cihazlarımız veya bilgisayarlarımızın içerisinde bulunan pozisyon ölçerler, jiroskoplar, hareket algılayıcıları, ekran aktivite kayıt yazılımları ve daha varlığının farkında bile olmadığımız yüzlerce farklı veri toplama aracı; yaptığımız en ufak jest ve mimikleri dahi sürekli kaydedip belli merkezlere sürekli, bir veri akışı olarak göndermekte. Ceplerimizde taşıdığımız cihazlar, hani deyim yerindeyse "dijital amel defteri" gibi ne yaparsak kaydediyor.
daha iyi hizmet için

Üye
6 HİZMET YILI
ne kadar kameraya izin vermesekte ya da mikrofona bizi dinliyorlar ve izliyorlar

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kamera vb şeyleri kapatmak bunun çözümü olmaz adamlar öyle bir işlemci kurmuşlar ki her yaptığımız her aradığımız herhangi bir şeyi tespit edebiliyorlar herşey işlemcilerinden kaynaklı oluyor.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Nasıl anlamadım ben simdi kullandığım telin kamerası yada ses özelliğiyle bizi bir yere kaydediyor mu? Google Arama yapıp face instagram gibi uygulamalarla kardımıza cıkartmasını anladım da ses kamera olayına şahit olan var mı habersiz cekilmiş. Görüntü yada ses dosyasına ulaşmış olan varmı

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
çok basit bir şekilde mikrofona 1-2 dakika boyunca bir şey konusursaniz onun reklamlarini cikartiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
O yüzden Ben Mikrofona Ve Kameraya İizin Vermiyorum Ama Genede İşe Yaramıyor Bizi Dinliyorlar . amerikanın oyunu bunlar hep

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Isso tem algo a ver com o FBI ou outros agentes?

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
bu durumun tek yararı belkide suç işleyen insanları daha rahat yakalamak için etkiliir sanırım yoksa özel hayatın gizliliği falan önemsendiği yok zaten

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Konuşmaya bile gerek yok aslında basitçe facebook şirketi altında olmayan google ve hepsiburada gibi hizmetlerde arama yaptığınız da instagram gibi uygulamalarda önünüze ona uygun reklam ve öneriler çıkıyor çok garip bir şekilde
Sizin için yapıyorlar bunu.

Onaylı Üye
Sosyal
9 HİZMET YILI
sorma sorma bakıyor konusmalardan bişey yok son yazılan yazılara veya kullandığın cihaza yönelik reklam çıkartıyor buseferde adamlar iyice içimize firdi bizi bizden iyi tanır oldular...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...