yok reis denedim az önce yetkileri kaldırdım ctrl r attım sunucudan ayrıl dedim olmadıEkli dosyayı görüntüle 85753
"Yetkili uygulamalar" yerine basın ve ordaki bütün yetkileri kaldırıp tekrar deneyin
( kesin çözüm değildir fakat bende işe yaramıştı )
öyleyse gülerim bu aradatac sende mi ?
Discordunu sil tekrar yükle güncel sürüm olduğundan emin ol veya ordaki yetkili birisi varsa seni sunucudan atsın kolay yoldan .
beni discorddan ekleyip o sunucuyu banada atarmısın bende deneyeceğim yan hesabımdan bakalım çıkabilecekmiyim .Ekli dosyayı görüntüle 85757
sunucu böyle bir sunucu beyler ticket açtım 2 gün oluyor ama kimse bakmadı daha yetkili adam kendisi cıkarmıyor bu sunucuda olanların hepsi zaten çıkmak istiyor ama salmıyor taç da bende değil
bu illegal bi sunucu şikayet et discorda kapanırEkli dosyayı görüntüle 85757
sunucu böyle bir sunucu beyler ticket açtım 2 gün oluyor ama kimse bakmadı daha yetkili adam kendisi cıkarmıyor bu sunucuda olanların hepsi zaten çıkmak istiyor ama salmıyor taç da bende değil
reis malesef sunucuda davetde atamıyorum insan davet et kısmına basınca yüklenme ekranında kalıyor eski davetlerinde süresü dolmuş durumdabeni discorddan ekleyip o sunucuyu banada atarmısın bende deneyeceğim yan hesabımdan bakalım çıkabilecekmiyim .
dc: Mamacita#0001
reis zaten ticket açtım ama 2 gün oldu hala dağa bakmadılarbu illegal bi sunucu şikayet et discorda kapanır
ozaman yapacak tek birşey kaldı hocam git ticket aç 8-10 saat arasında cevap veriyorlar ondan sonra geri bildirim alırsın çıkamadığına dair .reis malesef sunucuda davetde atamıyorum insan davet et kısmına basınca yüklenme ekranında kalıyor eski davetlerinde süresü dolmuş durumda
reis zaten ticket açtım ama 2 gün oldu hala dağa bakmadılar
dediğim gibi ticket açtım 2 gün oluyor fakat hala bir geri dönüş yokozaman yapacak tek birşey kaldı hocam git ticket aç 8-10 saat arasında cevap veriyorlar ondan sonra geri bildirim alırsın çıkamadığına dair .
denedim ama malesef o da işe yaramıyorDiscorda tarayıcıdan girip dener misin?
heeee sen discord'a ticket açtın , bende sanıyorum adamların serverda ticket botu varda oraya ticket açtındediğim gibi ticket açtım 2 gün oluyor fakat hala bir geri dönüş yok
Çok uzun bir yol ama bulabilirsen token basmak için programlar oluyor onlardan bir tane indir kendi tokenini gir sunucunun id sini gir programda büyük ihtimalle leave özelliği olur öyle çıkmaya çalışdenedim ama malesef o da işe yaramıyor
reis zaten herkes çıkarsınlar diye spam atıyordu sonra chati adam serverboosterların yazabilceği şekilde ayarladıheeee sen discord'a ticket açtın , bende sanıyorum adamların serverda ticket botu varda oraya ticket açtın. hocam ozaman tekrar atın ticket'ı normalde bana 9 saat sonra cevap verilmişti çünkü , adamların svsinde hiç mesaj atılma yeri falan yokmu hocam ? adamlara chatten spam falan atmayı deneyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?