Çıkılmayan Discord Sunucusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Beyler ben bu sunuculardan birine arkadaşımın daveti sonucu yanlışlıkla girdim sunucudan ayrıl dediğimde ise sunucudan ayrıl butonu çalışmıyor ve sunucudan çıkamıyorum her türlü yolu denedim telefonda çıkma tarayıcı üzerinden çıkma ama malesef ayrılamıyorum böyle sunuculardan nasıl çıkılcağını bilen varmı?

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
1676295625118.png
"Yetkili uygulamalar" yerine basın ve ordaki bütün yetkileri kaldırıp tekrar deneyin
( kesin çözüm değildir fakat bende işe yaramıştı )

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Discordunu sil tekrar yükle güncel sürüm olduğundan emin ol veya ordaki yetkili birisi varsa seni sunucudan atsın kolay yoldan .

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Discordunu sil tekrar yükle güncel sürüm olduğundan emin ol veya ordaki yetkili birisi varsa seni sunucudan atsın kolay yoldan .
1676298219588.png
sunucu böyle bir sunucu beyler ticket açtım 2 gün oluyor ama kimse bakmadı daha yetkili adam kendisi cıkarmıyor bu sunucuda olanların hepsi zaten çıkmak istiyor ama salmıyor taç da bende değil

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 85757
sunucu böyle bir sunucu beyler ticket açtım 2 gün oluyor ama kimse bakmadı daha yetkili adam kendisi cıkarmıyor bu sunucuda olanların hepsi zaten çıkmak istiyor ama salmıyor taç da bende değil
beni discorddan ekleyip o sunucuyu banada atarmısın bende deneyeceğim yan hesabımdan bakalım çıkabilecekmiyim .

dc: Mamacita#0001

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
beni discorddan ekleyip o sunucuyu banada atarmısın bende deneyeceğim yan hesabımdan bakalım çıkabilecekmiyim .

dc: Mamacita#0001
reis malesef sunucuda davetde atamıyorum insan davet et kısmına basınca yüklenme ekranında kalıyor eski davetlerinde süresü dolmuş durumda
bu illegal bi sunucu şikayet et discorda kapanır
reis zaten ticket açtım ama 2 gün oldu hala dağa bakmadılar

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
reis malesef sunucuda davetde atamıyorum insan davet et kısmına basınca yüklenme ekranında kalıyor eski davetlerinde süresü dolmuş durumda

reis zaten ticket açtım ama 2 gün oldu hala dağa bakmadılar
ozaman yapacak tek birşey kaldı hocam git ticket aç 8-10 saat arasında cevap veriyorlar ondan sonra geri bildirim alırsın çıkamadığına dair .

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ozaman yapacak tek birşey kaldı hocam git ticket aç 8-10 saat arasında cevap veriyorlar ondan sonra geri bildirim alırsın çıkamadığına dair .
dediğim gibi ticket açtım 2 gün oluyor fakat hala bir geri dönüş yok

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Discorda tarayıcıdan girip dener misin?

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
dediğim gibi ticket açtım 2 gün oluyor fakat hala bir geri dönüş yok
heeee sen discord'a ticket açtın , bende sanıyorum adamların serverda ticket botu varda oraya ticket açtın :D . hocam ozaman tekrar atın ticket'ı normalde bana 9 saat sonra cevap verilmişti çünkü , adamların svsinde hiç mesaj atılma yeri falan yokmu hocam ? adamlara chatten spam falan atmayı deneyin .

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
illegal bır sunucu report etmelıısın ve bu sunucudan cıkıs ıcın farklı yollar yok malesef ancak tarayıcı uzerınden denemelısın olmassa yapcak bır durum soz konusu degıl yetkılere bıldırmekten bas

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
denedim ama malesef o da işe yaramıyor
Çok uzun bir yol ama bulabilirsen token basmak için programlar oluyor onlardan bir tane indir kendi tokenini gir sunucunun id sini gir programda büyük ihtimalle leave özelliği olur öyle çıkmaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
heeee sen discord'a ticket açtın , bende sanıyorum adamların serverda ticket botu varda oraya ticket açtın :D . hocam ozaman tekrar atın ticket'ı normalde bana 9 saat sonra cevap verilmişti çünkü , adamların svsinde hiç mesaj atılma yeri falan yokmu hocam ? adamlara chatten spam falan atmayı deneyin .
reis zaten herkes çıkarsınlar diye spam atıyordu sonra chati adam serverboosterların yazabilceği şekilde ayarladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...