Çıktığı Günden Beri Beklentileri Karşılamayan Oyun: CyberPunk 2077 Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyun daha çıkmadan beklentileri karşılamayacak bir şey çıkacağı belliydi zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
netflixdeki anime benzeri dizisi oyuna başlama isteği veriyo

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ben oyunu ilk çıktığı zaman satın alıp oynadım fazla bir sorun ile karşılaşmadım gerçekten benim için kötü tarafı hikayesi bittikten sonra yan görevlerden başka yapacak bir şey olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
cyberpunk 77 para israfı bi oyun gta vice aç oyna bin basar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyunu bence çok acele edip çıkardılar çok bug ve hatalar vardır oyunda ama genel olarak başarılı

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
igrenç oyun
Post automatically merged:

çöp sdas

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Oa hey, o merhaba. Bu konuyu açmak için hangi belleği yalamış olabilirim? :D Tamam, tamam konuya geçelim.

Öncelikle napıyoruz sizi moda sokuyoruz. Böylelikle keyifler olsun;

Biliyorsunuz, CyberPunk2077 oyun dünyasına geldiğinde çok beklentiler içerisindeydi.
Neredeyse 10 yıldır insanlar bu oyunu beklemekle kalmayıp, bu oyunu benimsemişlerdi. Oyun'a karşı resimler duyuruluyor, videolar paylaşılıyordu.
Oyun dünyası CD Project Red'in inanılmaz bir oyunla piyasaya çıkacağı düşünülmüştü. Öyleki insanlar kafayı yiyordu, çıldırıyordu bu oyun için. Herkes bu oyunu konuşuyor oyunun GTA 5'e olabilecek etkileri tartışılıyordu.
Sonra oyunumuz kapalı betası piyasaya sürüldü. İnsanlar öyle bir heyecanla kapalı betaya başvuruyorduki... başvurular 3.5 gün sonra erişime kapanmıştı. Oyun 3.5 gün içinde sadece kapalı betasını 250.000'den fazla satmıştı.
Oyun'un fotoğrafları ve videoları oyunu ama daha iyi bir şekilde gösterilmişti sonuçta.

Oyun severler kapalı betayı aldı ve hüsrana uğradı. Oyun'daki buglar inanılmaz derecede fazlaydı! çok hata ile karşılaştılar. Oyun çökmelerinin gazabına uğradılar. Grafik'lerin kötü olmasıylada hayal kırıklığına uğradılar.
Ancak oyun severler 10 yıldır bekledikleri oyunun bu şekilde olabileceğine inanmak istemiyordu. Oyun henüz kapalı betada daha çok yolu var derken, 10 Aralık 2020 tarihinde resmen yayınlandı! Bu kapalı betadan tam 6 hafta sonraydı..
Büyük bir sevinçle oyunu satın alan oyun severler oyuna girdiklerinde dehşete düşmüşlerdi. gördükleri videolar,fotoğraflar sahtemiydi yoksa? Aslında, hayır. Tamamiyle değil. Çünkü oyun grafikleri kapalı betaya göre daha iyi bir hale getirilmişti.
Ancak yinede çok eksik şey vardı ve CD Project Red oyun severleri suçladı.. Oyunun zamana ihtiyacı olduğunu gelen ısrarlar yatırımcıları tedirgin ettiğini, bu tedirginliğin yatırımcıları geri çekebileceğinden oyunu piyasaya sürmek zorunda kaldıklarını söylemişlerdi.

Böylelikle neredeyse 10 yıl beklenen oyun iade üstüne iadelere tabii olmuştu.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Herşey bitmiş oyunun story modunu bitiren Youtuber'lar ve umudunu kaybetmeyen insanlar doluydu. Ancak bu umut yavaş yavaş kaybolmaya başladı...
Oyuna güncelleme gelmiyor yeni şeyler eklenmiyordu. Sadece buglar ve story modundaki hatalar düzeltiliyordu. Online mod bile geç gelmişti.
Büyük beklentiler içinde bekleyen oyun dünyasını bekleten CyberPunk 2077 yerini hüsranlığa bırakmıştı.

Oyun yayımlandıktan 2 yıl sonra diğer oyunlar ile birlikte CyberPunk 2077: Orion yayımlanacağı duyuruldu.
Bu haber oyun dünyasını tekrardan salladı. Çünkü bitmiş olan bir hikayenin devamı geliyordu.
Ayrıca kararlı online sürüm, oyun hataları giderilmiş olacaktı, bulunan hataları bildirme form'u açılacaktı. Peki ya bunlar vaatlerse?

Heryerde yayımı geçen olay, CyberPunk'ı büyük bir heyecanla bekleyen kullanıcıları mutlu etti ve bazı testlerden sonra, önümüzdeki zamanlarda adım adım yayımlanacaklarını bildirdiler.

CyberPunk 2077: Orion Tanıtımı;

Cyberpunk 2077: Orion Yakında!

CyberPunk 2077 Hakkında Sizin Düşünceleriniz Neler? Sizce Eksiklikler İçin Neler Yapılmalıydı?

Okuduğunuz İçin Teşekkürler. Writted By: @BaBOR873296

Oa hey, o merhaba. Bu konuyu açmak için hangi belleği yalamış olabilirim? :D Tamam, tamam konuya geçelim.

Öncelikle napıyoruz sizi moda sokuyoruz. Böylelikle keyifler olsun;

Biliyorsunuz, CyberPunk2077 oyun dünyasına geldiğinde çok beklentiler içerisindeydi.
Neredeyse 10 yıldır insanlar bu oyunu beklemekle kalmayıp, bu oyunu benimsemişlerdi. Oyun'a karşı resimler duyuruluyor, videolar paylaşılıyordu.
Oyun dünyası CD Project Red'in inanılmaz bir oyunla piyasaya çıkacağı düşünülmüştü. Öyleki insanlar kafayı yiyordu, çıldırıyordu bu oyun için. Herkes bu oyunu konuşuyor oyunun GTA 5'e olabilecek etkileri tartışılıyordu.
Sonra oyunumuz kapalı betası piyasaya sürüldü. İnsanlar öyle bir heyecanla kapalı betaya başvuruyorduki... başvurular 3.5 gün sonra erişime kapanmıştı. Oyun 3.5 gün içinde sadece kapalı betasını 250.000'den fazla satmıştı.
Oyun'un fotoğrafları ve videoları oyunu ama daha iyi bir şekilde gösterilmişti sonuçta.

Oyun severler kapalı betayı aldı ve hüsrana uğradı. Oyun'daki buglar inanılmaz derecede fazlaydı! çok hata ile karşılaştılar. Oyun çökmelerinin gazabına uğradılar. Grafik'lerin kötü olmasıylada hayal kırıklığına uğradılar.
Ancak oyun severler 10 yıldır bekledikleri oyunun bu şekilde olabileceğine inanmak istemiyordu. Oyun henüz kapalı betada daha çok yolu var derken, 10 Aralık 2020 tarihinde resmen yayınlandı! Bu kapalı betadan tam 6 hafta sonraydı..
Büyük bir sevinçle oyunu satın alan oyun severler oyuna girdiklerinde dehşete düşmüşlerdi. gördükleri videolar,fotoğraflar sahtemiydi yoksa? Aslında, hayır. Tamamiyle değil. Çünkü oyun grafikleri kapalı betaya göre daha iyi bir hale getirilmişti.
Ancak yinede çok eksik şey vardı ve CD Project Red oyun severleri suçladı.. Oyunun zamana ihtiyacı olduğunu gelen ısrarlar yatırımcıları tedirgin ettiğini, bu tedirginliğin yatırımcıları geri çekebileceğinden oyunu piyasaya sürmek zorunda kaldıklarını söylemişlerdi.

Böylelikle neredeyse 10 yıl beklenen oyun iade üstüne iadelere tabii olmuştu.

Herşey bitmiş oyunun story modunu bitiren Youtuber'lar ve umudunu kaybetmeyen insanlar doluydu. Ancak bu umut yavaş yavaş kaybolmaya başladı...
Oyuna güncelleme gelmiyor yeni şeyler eklenmiyordu. Sadece buglar ve story modundaki hatalar düzeltiliyordu. Online mod bile geç gelmişti.
Büyük beklentiler içinde bekleyen oyun dünyasını bekleten CyberPunk 2077 yerini hüsranlığa bırakmıştı.

Oyun yayımlandıktan 2 yıl sonra diğer oyunlar ile birlikte CyberPunk 2077: Orion yayımlanacağı duyuruldu.
Bu haber oyun dünyasını tekrardan salladı. Çünkü bitmiş olan bir hikayenin devamı geliyordu.
Ayrıca kararlı online sürüm, oyun hataları giderilmiş olacaktı, bulunan hataları bildirme form'u açılacaktı. Peki ya bunlar vaatlerse?

Heryerde yayımı geçen olay, CyberPunk'ı büyük bir heyecanla bekleyen kullanıcıları mutlu etti ve bazı testlerden sonra, önümüzdeki zamanlarda adım adım yayımlanacaklarını bildirdiler.

CyberPunk 2077: Orion Tanıtımı;

Cyberpunk 2077: Orion Yakında!

CyberPunk 2077 Hakkında Sizin Düşünceleriniz Neler? Sizce Eksiklikler İçin Neler Yapılmalıydı?

Okuduğunuz İçin Teşekkürler. Writted By: @BaBOR873296

Ben şahsen oyunun çok güzel olduğunu düşünüyorum hikayesi biraz çok kısıtlıydı grafikler de yapılabileceği kadar iyiydi bu tarz bir oyunda arada grafiklerin sıkıntı çıkarması bug lı olması çok normal birşey oyun tuttu fazla ilgi gördü hatta geçtiğimiz günlerde netflixte dizisi çıktı izlemenizi tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
okurken eglenceli gitti senin bu konular gercekten eglenceli dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
cok fazla beklenti yaratilinca ve sonrasinda da hatali bir oyun olunca buyuk bir hayal kirikligi olusturdu.

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pc de son hali bence 7.7/10 olmuş bir oyun. kesinlikle oynamaya değer, hala ufak tefek buglar var ama oda nostaji yaratıyor. en son harita yamulup sonsuzluğa doğru 20 sene önce düşmüştüm adamlar bunu da eklemiş oyuna, daha ne yapsınlar 😄

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
bence ne hikayesi ne de tarzı güzel sıkıcı bir oynanışı var bide oyun bitmiyor anam hikayesi fazla uzun hikayeyi uzun olacagına biraz kısa yapıp daha güzel bir hikaye yapabilirlerdi BENCE

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Cyber punk animesini izlemek istiyordum fakat hikayeyi bilmediğim için kararsızdım bu baya işime yaradı eyvallah sağolasın kral.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Cyberpunk 2077 hikaye olarak zengin fakat benim pc de sıkıntı çıkartıyor yani normalde açması lazım fakat oyuna girince piksel grafik gibi 10 fps oluyor ayarları ne kadar değiştirsem de olmuyor yani. ( Pc Rx6600XT, Ryzen 5 3600 16 gb ram)

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Cd projekt red erken çıkartmak için çabalayınca çok batırdı şimdi oyun güzel ama istek kalmadı bende

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Cd projekt red erken çıkartmak için çabalayınca çok batırdı şimdi oyun güzel ama istek kalmadı bende
CD Projekt yatırımcılar tarafından zorlandı. Bunun sebebi oyun çıkmayacağına dair endişelerdendi..

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sen yatırım yapmış olsan sen de zorlardın yapcak bir şey yok
Alakası bile yok. Yatırımcılar oyunu bizzat oynayarak test edip deneyimlediler. Oyun severlerin ısrarı yüzünden oldu herşey. Yoksa güzel bir oyun gelebilecekti. Tek ihtiyaçları zamandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...