Çıktığı Günden Beri Beklentileri Karşılamayan Oyun: CyberPunk 2077 Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Animeyi çok beğendim ve beni oyuna geri getirecek xD

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hikayeside oyunun kendisi gibi sarmadı be hocam

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yapımcılarından bazı çalışanlarda beğenmemiş diye duymuştum...

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
cyberpunka
Oa hey, o merhaba. Bu konuyu açmak için hangi belleği yalamış olabilirim? :D Tamam, tamam konuya geçelim.

Öncelikle napıyoruz sizi moda sokuyoruz. Böylelikle keyifler olsun;

Biliyorsunuz, CyberPunk2077 oyun dünyasına geldiğinde çok beklentiler içerisindeydi.
Neredeyse 10 yıldır insanlar bu oyunu beklemekle kalmayıp, bu oyunu benimsemişlerdi. Oyun'a karşı resimler duyuruluyor, videolar paylaşılıyordu.
Oyun dünyası CD Project Red'in inanılmaz bir oyunla piyasaya çıkacağı düşünülmüştü. Öyleki insanlar kafayı yiyordu, çıldırıyordu bu oyun için. Herkes bu oyunu konuşuyor oyunun GTA 5'e olabilecek etkileri tartışılıyordu.
Sonra oyunumuz kapalı betası piyasaya sürüldü. İnsanlar öyle bir heyecanla kapalı betaya başvuruyorduki... başvurular 3.5 gün sonra erişime kapanmıştı. Oyun 3.5 gün içinde sadece kapalı betasını 250.000'den fazla satmıştı.
Oyun'un fotoğrafları ve videoları oyunu daha iyi bir şekilde göstermişti sonuçta.

Oyun severler kapalı betayı aldı ve hüsrana uğradı. Oyun'daki buglar inanılmaz derecede fazlaydı! çok hata ile karşılaştılar. Oyun çökmelerinin gazabına uğradılar. Grafik'lerin kötü olmasıylada hayal kırıklığına uğradılar.
Ancak oyun severler 10 yıldır bekledikleri oyunun bu şekilde olabileceğine inanmak istemiyordu. Oyun henüz kapalı betada daha çok yolu var derken, 10 Aralık 2020 tarihinde resmen yayınlandı! Bu kapalı betadan tam 6 hafta sonraydı..
Büyük bir sevinçle oyunu satın alan oyun severler oyuna girdiklerinde dehşete düşmüşlerdi. gördükleri videolar,fotoğraflar sahtemiydi yoksa? Aslında, hayır. Tamamiyle değil. Çünkü oyun grafikleri kapalı betaya göre daha iyi bir hale getirilmişti.
Ancak yinede çok eksik şey vardı ve CD Project Red oyun severleri suçladı.. Oyunun zamana ihtiyacı olduğunu gelen ısrarlar yatırımcıları tedirgin ettiğini, bu tedirginliğin yatırımcıları geri çekebileceğinden oyunu piyasaya sürmek zorunda kaldıklarını söylemişlerdi.

Böylelikle neredeyse 10 yıl beklenen oyun iade üstüne iadelere tabii olmuştu.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Herşey bitmiş oyunun story modunu bitiren Youtuber'lar ve umudunu kaybetmeyen insanlar doluydu. Ancak bu umut yavaş yavaş kaybolmaya başladı...
Oyuna güncelleme gelmiyor yeni şeyler eklenmiyordu. Sadece buglar ve story modundaki hatalar düzeltiliyordu. Online mod bile geç gelmişti.
Büyük beklentiler içinde bekleyen oyun dünyasını bekleten CyberPunk 2077 yerini hüsranlığa bırakmıştı.

Oyun yayımlandıktan 2 yıl sonra diğer oyunlar ile birlikte CyberPunk 2077: Orion yayımlanacağı duyuruldu.
Bu haber oyun dünyasını tekrardan salladı. Çünkü bitmiş olan bir hikayenin devamı geliyordu.
Ayrıca kararlı online sürüm, oyun hataları giderilmiş olacaktı, bulunan hataları bildirme form'u açılacaktı. Peki ya bunlar vaatlerse?

Heryerde yayımı geçen olay, CyberPunk'ı büyük bir heyecanla bekleyen kullanıcıları mutlu etti ve bazı testlerden sonra, önümüzdeki zamanlarda adım adım yayımlanacaklarını bildirdiler.

CyberPunk 2077: Orion Tanıtımı;

Cyberpunk 2077: Orion Yakında!

CyberPunk 2077 Hakkında Sizin Düşünceleriniz Neler? Sizce Eksiklikler İçin Neler Yapılmalıydı?

Okuduğunuz İçin Teşekkürler. Writted By: @BaBOR873296

haksızışok yapılıyor benc gayet iyi oyun

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
güzel bir bilgi olmuş meraklita ediyodum teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hiç oynamadım ama buglarla dolu bi oyundu olarak bildim her zaman .d

vex
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
animesi oyundan daha güzel bence cyberpunk güzel bir oyun değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Anime si çok hoşuma gitti oyununda beğendim güzel

hikaye için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hikayesi bana göre çok iyi fakat oyunda optimizosyon ve bag lar var olmasa çok daha iyi bir oyun olabirdi

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ılk cıktıgında bellıydı zaten cok guzel olmayacagı abartanları anlamıyorum hala

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
bence gayet güzeldi geforceden oynadım hiç bugda yaşamadım

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Son zamanlarda kendini biraz topladı ya ilk çıktığı zamanlar baya patladı ama

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bu düzeyde bi oyun yaptılar, tabi hatası çok olucakç nomrla ağlamayalım oyna devam. teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
keske oyunun kendısıde anımasyon dızısı kadar guzel olsa beklentılerı karşılamayan bır oyun olarak çıkması uzucu oldu

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ama şöyle bir şeyde var erken çıkması için oyunun oyuncular çok ısrar etti ki zaten cd red project firması sorunları problemleri onarmak için oyunu erteleyecekti aslında ve biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum ve genel itibari ile oyunun hikayesi dünyası beni içine çekmeyi başarmıştı

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Fiyatını hak ediyor. Ben pek fazla bug ile karşılaşmadım. Oyunun atmosferi güzeldi.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Güzel bir anlatım olmuş elinize sağlık akıcı anlatım olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
oyun efsane birşey ya çok ayrıntı var 3 hikaye var ayrı ayrı manyak birşey yani

Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bence hikaye çokta kötü değil herkesin aksine ben sevdim ama johnun her yerde mal gibi hologramı çıkması çok kötü .
Şehir dopdolu her türlü olay var yan hikaye açısından. ( oyun indirimde 120tl ) 120 liraya döner veya popeyses menü yicenize alın 50 saatlik belki daha fazla zaman geçirin keyifli
Sağlıksız beslenmekten kurtulursunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...