Çikolata da dahil mi bunaŞekerli şeyler ya da pekmez yeme yavaş yavaş unutursun
Fazla yapmıyorum hafta bir ama sıkıldım bırakmak istiyorumanormal bir şey değil bu senin normalden fazla yapman hormonların ile alakalı, büyüdükçe daha az yapmaya ihtiyaç duyarsın ergenliğinin üzerinde oluşturduğu geçici bir durum
Yuh o kadar da değilCebine koy parayi git geneleve yarim saatte tamam is
Adam artik hos gelmiyo diyo baskan yardimci olmaya calisiyoz arkadasa sampuanla 31 falan cekmekle olmaz bu is bu yasta biraz ortamlara acil mesela 1 2 gun birakmayi dene iraden seni herzaman tetikler gusul alirsin tekrar cekersin ill basta olay sende bitiyor iradene hakim olmayi ogrencen fazla sikliklada yapmican yumurtaliklara agri girer tekme yemis gibi caresi yok vucud illaki sperm uretiyo mecbur disari atcak onuda vucudun rahatlaması icinFazla yapmıyorum hafta bir ama sıkıldım bırakmak istiyorum
Post automatically merged:
Yuh o kadar da değil
Kendimi sınırlamaya çalışacağım işe yarar umarımAdam artik hos gelmiyo diyo baskan yardimci olmaya calisiyoz arkadasa sampuanla 31 falan cekmekle olmaz bu is bu yasta biraz ortamlara acil mesela 1 2 gun birakmayi dene iraden seni herzaman tetikler gusul alirsin tekrar cekersin ill basta olay sende bitiyor iradene hakim olmayi ogrencen fazla sikliklada yapmican yumurtaliklara agri girer tekme yemis gibi caresi yok vucud illaki sperm uretiyo mecbur disari atcak onuda vucudun rahatlaması icin
Başka şeylerle ilgilen boş durma başka şeyler yap yapmaya zamanın kalmasın (rouxa benzer yazmışım görmemişim yazdığını)
Teşekkürler tavsiyeniz içinBırakmak istiyorsan gerçeğini yapsağ elini aldatman lazım
Teşekkürler dostum muhakkak bakacağımKnk aynı sorun bendede var ben şöyle cözdüm dinsel olarak youtubede videolar faln var belki bilirsin sözlerköşkü diye gir bak izle isersen belki işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?