Cinsel mevzu tavsiyelerinizi bekliyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Mastürbasyon her erkeğin yaptığı bir şeydir fakat artık bana hoş gelmemeye başladı bırakmak istiyorum var mı taktiği olan lütfen kurtulmam gerekiyor . Canımı çok sıkıyor zevk almıyorum bir şeylerden lütfen tavsiye veriniz nasıl kurtulabilirim teşekkürler!​

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim yorgan ... yorgann

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şekerli şeyler ya da pekmez yeme yavaş yavaş unutursun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Cebine koy parayi git geneleve yarim saatte tamam is :D:D:):):)

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
anormal bir şey değil bu senin normalden fazla yapman hormonların ile alakalı, büyüdükçe daha az yapmaya ihtiyaç duyarsın ergenliğinin üzerinde oluşturduğu geçici bir durum

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bırakma bence masturbasyon yapmak güzel birşey

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Fazla yapmıyorum hafta bir ama sıkıldım bırakmak istiyorum :D
Post automatically merged:

Yuh o kadar da değil :)
Adam artik hos gelmiyo diyo baskan yardimci olmaya calisiyoz arkadasa sampuanla 31 falan cekmekle olmaz bu is bu yasta biraz ortamlara acil mesela 1 2 gun birakmayi dene iraden seni herzaman tetikler gusul alirsin tekrar cekersin ill basta olay sende bitiyor iradene hakim olmayi ogrencen fazla sikliklada yapmican yumurtaliklara agri girer tekme yemis gibi caresi yok vucud illaki sperm uretiyo mecbur disari atcak onuda vucudun rahatlaması icin

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Adam artik hos gelmiyo diyo baskan yardimci olmaya calisiyoz arkadasa sampuanla 31 falan cekmekle olmaz bu is bu yasta biraz ortamlara acil mesela 1 2 gun birakmayi dene iraden seni herzaman tetikler gusul alirsin tekrar cekersin ill basta olay sende bitiyor iradene hakim olmayi ogrencen fazla sikliklada yapmican yumurtaliklara agri girer tekme yemis gibi caresi yok vucud illaki sperm uretiyo mecbur disari atcak onuda vucudun rahatlaması icin
Kendimi sınırlamaya çalışacağım işe yarar umarım

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Başka şeylerle ilgilen boş durma başka şeyler yap yapmaya zamanın kalmasın (rouxa benzer yazmışım görmemişim yazdığını)

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bırakmak istiyorsan gerçeğini yap :) sağ elini aldatman lazım :thinkie::mum:

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yalnız kalmamaya çalış ve sürekli sosyal ol. Çıkıp spor falan yapabilirsin ya da. Ayriyeten izliyor isen, fazla izleme. Bağımlılık yapınca ne yazık ki zor oluyor artık.

Thıs Is Afyon
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Knk aynı sorun bendede var ben şöyle cözdüm dinsel olarak youtubede videolar faln var belki bilirsin sözlerköşkü diye gir bak izle isersen belki işe yarar.

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Knk aynı sorun bendede var ben şöyle cözdüm dinsel olarak youtubede videolar faln var belki bilirsin sözlerköşkü diye gir bak izle isersen belki işe yarar.
Teşekkürler dostum muhakkak bakacağım :)

Üye
6 HİZMET YILI
Aynı şekilde bende çok fazla mastürbasyon yapardım ve günde 2-3 kez yaptığım bile oluyordu.Kurtulman için çok ama çok basit çözümler var.Kendimden örnek vermem gerekirse,çok asosyal bir insandım arkadaşlar dışarı çağırdığında herhangi bir bahane uydurur ve dışarı çıkmazdım.Kendimi resmen odama kitlemiştim.Dolaptan su almaya bile üşenir annem veya babamdan isterdim.Fakat daha sonrasında bu iş cidden çok fazla can sıkmaya başladı ve kendi kendime çözümler aradım.Şartlar koymuştum kendime eğer birdaha mastürbasyon yaparsam ayağım inşallah kırılır ne bileyim annem babam ölsün vs.Ve çözümü spor yapmakta buldum.Her gün İstanbul Florya ormanına gider ordaki aletler ile spor yapardım.Sonrası zaten çorap söküğü gibi çözüldü.Haftalar,aylar boyunca oraya gide gide insanlarla tanıştım güzel bir ortamım oldu.Ve şuan inan sanırım 4-5 aydır mastürbasyon yapmıyorum.Dediklerimi yaparsan eminim sende kurtulucaksınıdır.Kendini spora at gerisine karışma...:);)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...