Çizim uygulaması yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar dün nasıl kendimi grafik konusunda geliştiririm diye bir konu açtım ve @baXen bana böyle bir yorum attı
Screenshot_1.png
yorum bana gayet mantıklı geldi ancak paint.net istediğim gibi değildi bende dedimki neden elalemin yaptığı programı kullanıyorum bunun gibi ben yapam dedim ve kafamda bir ampul yandı

bunuda sizlerle paylaşmak istedim nasıl yapıldığını

Bu fikri aklıma soktuğun için Perfo sana teşekkür ederim

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kâle alındığımı görmek beni mutlu etti. Ellerine sağlık dostum. Programı dahada geliştirmen gerekli, videoda da söylemişsin. Katılıyorum. Kesinlikle ilerleyecek bir proje. :gelisirabii:
Sana önerim Paint.Net ile devam et. Neresini beğenmedin anlamadım. Boyutlandırmayı başaramamışsındır.
Daha fazla yardım almak istiyor isen bana discord adresimden ulaşabilirsin.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@baXen @sugi Karakter çizimleri için herhangi bir başka tavsiyeleriniz var mı? Mesela herhangi bir oyun için karakter tasarlamak istiyorum diyelim önereceğiniz program ne olurdu?

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
@baXen @sugi Karakter çizimleri için herhangi bir başka tavsiyeleriniz var mı? Mesela herhangi bir oyun için karakter tasarlamak istiyorum diyelim önereceğiniz program ne olurdu?
Oyunlar için hazır grafik motorları mevcut. Bunlardan birini kurup kendi karakterini kendin tasarlayabilirsin. Yine de "Ben sıfırdan yapacağım." diyor isen de; Sayısız grafik programları mevcut. İnternetten rahatlıkla bulabilirsin. İyi forumlar.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyunlar için hazır grafik motorları mevcut. Bunlardan birini kurup kendi karakterini kendin tasarlayabilirsin. Yine de "Ben sıfırdan yapacağım." diyor isen de; Sayısız grafik programları mevcut. İnternetten rahatlıkla bulabilirsin. İyi forumlar.

Perfocuğum bende biliyorum sayısız program dolu internette. Bende de 5-6 tane grafik programı vesaire var zaten. Tavsiye olarak verebileceğiniz program isimlerini soruyorum bildiğiniz yok ise araştırayım zaten :d

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Perfocuğum bende biliyorum sayısız program dolu internette. Bende de 5-6 tane grafik programı vesaire var zaten. Tavsiye olarak verebileceğiniz program isimlerini soruyorum bildiğiniz yok ise araştırayım zaten :d
CorelDraw, 3DS Max, Free Hand, Adobe Dreamweawer, Photoshop CS4/6 ve sayısız program..

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
3DS Max harici hepsi mevcut en iyisi olmayanı da denemek. Teşekkür ederim, iyi forumlar

ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Paint.net den bir tık üst cs6 dan bir tık alt program nedir çünkü ben tam o aşamadayımda

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kalemi Boyanın Üstüne Koy Boyandığı Zaman Kalem Gözüksün Üstte

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
geliştirilince mükkkemel bir şey olacağına inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...