arkadaşlar dün nasıl kendimi grafik konusunda geliştiririm diye bir konu açtım ve @baXen bana böyle bir yorum attı yorum bana gayet mantıklı geldi ancak paint.net istediğim gibi değildi bende dedimki neden elalemin yaptığı programı kullanıyorum bunun gibi ben yapam dedim ve kafamda bir ampul yandı
bunuda sizlerle paylaşmak istedim nasıl yapıldığını
Bu fikri aklıma soktuğun için Perfo sana teşekkür ederim
Kâle alındığımı görmek beni mutlu etti. Ellerine sağlık dostum. Programı dahada geliştirmen gerekli, videoda da söylemişsin. Katılıyorum. Kesinlikle ilerleyecek bir proje. :gelisirabii:
Sana önerim Paint.Net ile devam et. Neresini beğenmedin anlamadım. Boyutlandırmayı başaramamışsındır.
Daha fazla yardım almak istiyor isen bana discord adresimden ulaşabilirsin.
@baXen@sugi Karakter çizimleri için herhangi bir başka tavsiyeleriniz var mı? Mesela herhangi bir oyun için karakter tasarlamak istiyorum diyelim önereceğiniz program ne olurdu?
@baXen@sugi Karakter çizimleri için herhangi bir başka tavsiyeleriniz var mı? Mesela herhangi bir oyun için karakter tasarlamak istiyorum diyelim önereceğiniz program ne olurdu?
Oyunlar için hazır grafik motorları mevcut. Bunlardan birini kurup kendi karakterini kendin tasarlayabilirsin. Yine de "Ben sıfırdan yapacağım." diyor isen de; Sayısız grafik programları mevcut. İnternetten rahatlıkla bulabilirsin. İyi forumlar.
Oyunlar için hazır grafik motorları mevcut. Bunlardan birini kurup kendi karakterini kendin tasarlayabilirsin. Yine de "Ben sıfırdan yapacağım." diyor isen de; Sayısız grafik programları mevcut. İnternetten rahatlıkla bulabilirsin. İyi forumlar.
Perfocuğum bende biliyorum sayısız program dolu internette. Bende de 5-6 tane grafik programı vesaire var zaten. Tavsiye olarak verebileceğiniz program isimlerini soruyorum bildiğiniz yok ise araştırayım zaten :d
Perfocuğum bende biliyorum sayısız program dolu internette. Bende de 5-6 tane grafik programı vesaire var zaten. Tavsiye olarak verebileceğiniz program isimlerini soruyorum bildiğiniz yok ise araştırayım zaten :d