Onaylı Üye
Clash of Clans'ta deneyimlediğiniz veya gördüğünüz en iyi hile hangisidir?
Moderatörün son düzenlenenleri:
clash of clansa online için bir hile yok reis yani hile açıp arkadaşlarına oynamassın ama modded serverlar var herkesin hile olduğun onlar içinde modz'ü öneririmClash of Clans'ta deneyimlediğiniz veya gördüğünüz en iyi hile hangisidir?
evet mybot var ben kullanıyorum kurulumu biraz zor fakat idrak edince kolayca yapabilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
apk dışında yokClash of Clans'ta deneyimlediğiniz veya gördüğünüz en iyi hile hangisidir?
gem hilesi olması zaten imkansız gibi bir şey ama oto birlik eğitip savaş yapan bot varapk dışında yok
7 gün 24 saat açık bırkıyordum pc de , tabii o zamanlar ful+ful olunca çok güzel bi miktara satmıştım karakteriKral eskiden otomatik olarak köy arayıp saldıran bir bot vardı . Şu anda öyle bir bot var mı emin değilim fakat o zamanlar oldukça kullanışlıydı . Askerleri basıp köylere saldırı düzenliyordu . Apk olarak indirdiğin clash of clans oyunu hile yapımcısının serverinde oynamana izin veriyor yani normal oyuncular ile oynayamıyorsun onun dışında her şey aynı . Aktiflik konusu biraz sıkıntı olabilir , apk sürümü ne kadar insan aktif şekilde oynuyor bir bakmak lazım .
diğer arkadaşın dediği gibi apk sürümde bot açtıysan nasıl satabiliyosun7 gün 24 saat açık bırkıyordum pc de , tabii o zamanlar ful+ful olunca çok güzel bi miktara satmıştım karakteri
hala da varmış biraz araştırdım .
free bot da var D:orijinal oyun için hile yok belki paralı botlar olabilir ama hileli apk lar var ama orijinal değil yani sadece hilelilerin olduğu coc gibi düşün