Her şeyin max oluyor milletinde max oluyor ama modlu karakterler oluyor.tam olarak ne işe yarıyor hileli sunucu hocam
Zaten herkes hile hileli sunucu çünkü. Bluestackden oluyor muydu bak o iyi oldu.Hileli apk yı ben bi ara denemiştim bluestack kullanarak sadece hilelilerle eşleşiyorsun o bi tık sıkıntı![]()
Bence bu oyunun hilelisi fazla zevk vermezHileli APK var mı ya? Bir ara vardı, herkes hileydi.
Gelişmesi uzun sürüyor normalde 10bb var ama max nasıl olur merak ediyorum.Bence bu oyunun hilelisi fazla zevk vermez
Resmi olmayan özel sunucu (private server) oyunları 999999 taş vb.. hilesi bulunabilir. istediğin gibi özelleştirebiliyorsun.tam olarak ne işe yarıyor hileli sunucu hocam
şuan bb 13 seviye olması lazım, çok zaman yiyor ama işte bu oyunun özelliğide buGelişmesi uzun sürüyor normalde 10bb var ama max nasıl olur merak ediyorum.
Oyunlara artık zaman harcamak istemiyorum ya hızlı gelişmek istiyorum.şuan bb 13 seviye olması lazım, çok zaman yiyor ama işte bu oyunun özelliğide bu
clash of clans'ta bi yerden sonra sıkıyor hep aynı şeyi yapıyoruz altın iksir biriktirip bina geliştirmek onun dışında bişey yok oyundaOyunlara artık zaman harcamak istemiyorum ya hızlı gelişmek istiyorum.
Haklısın aslında ya ama belki hileli modlu menüde farklı troops lar vardır.clash of clans'ta bi yerden sonra sıkıyor hep aynı şeyi yapıyoruz altın iksir biriktirip bina geliştirmek onun dışında bişey yok oyunda![]()
Sanmıyorum ama denemekte fayda var.Haklısın aslında ya ama belki hileli modlu menüde farklı troops lar vardır.
Deneyeceğim telefon güzel bir sarj olsun.Sanmıyorum ama denemekte fayda var.
iyi oyunlar reisDeneyeceğim telefon güzel bir sarj olsun.![]()