Clash of Clans için XmodeGames tarih oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar,

Bir kaç sene önce COC'da XmodeGames adlı hileyi kullanıyordum, tabi bunun için root gerekiyordu ve o zamanlar Supersu ile işleme devam ediyorduk. Hile bir efsaneydi klan savaşlarında tüm karşı takımın gizli bombalarının yerlerini ve kalesinin içindekilerini görebiliyordum. Şimdilerse XmodeGames'i biraz araştırdım ama hiç bir yerde güncel sürümünü bulamadım. Acaba bileniniz veya güncel sürümü olanınız varsa bana bir alo diyebilir mi? Mesajın geldiği anda burda olurum :) Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...

Seviliyorsunuz, bol hileli günler dilerim...

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aktif olarak sitede bulunmuyor ve coc pek tutulmuyor kullanan sanmıyorum ama temiz düz oynayan mevcut hilesi hakkında araştırdığımda ise güncel olarak bende pek bulamadım

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güncel olarak hilesi mevcut değil ama private serverları mevcut.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kendileri geliştirme yapmayı uzun süre öncesinde bıraktılar. Nedeni ise Super Cell bu değişikliği algılayıp hesapları uzaklaştırmaya başladı. Kendilerini bir süre daha gizlemeyi deneselerde en sonunda pes edip projeyi tamamen kapattılar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eskıden cok kullandık ama dıger arkadasların dedıgı gıbı tarıh oldu yenı surum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...