Selam, bir oyun oynuyorum; Android emülatöründen de oynanabiliyor doğal olarak. Hemen konuya geleyim: Oyun içi alımda paket satın alma tuşuna bastıktan sonra ödeme sayfasına yönlendiriliyor ve ödeme yaptıktan sonra paket içerikleri hesabınıza aktarılıyor. Ancak, eğer kodlama yapıldıysa tuşa bastığınız zaman paket içerikleri hesabınıza aktarılıyor ve ödeme yapmaya gerek kalmıyor. Bunu iki Çinli'den duydum. Oyun herhangi bir güvenlik uygulaması içermiyor, buna kesinlikle eminim. Bu tür bir hilenin yapılabilme olasılığı var, çünkü oyun siz butona tıkladığınız zaman paketi aldığınızı varsayıyor. Öyle ki, farklı yerlerdeki bazı butonlara tıkladığınızda ödülü şartı karşıladığınız zaman vermesi gerekirken, siz şartı karşılamasanız bile veriyor. Ancak bu açık sadece ödemelerde yok; onu da kodlama ile halletmiş Çinliler. Bu konuda yardımcı olabilecek ve bu hileyi üretebilecek varsa, lütfen bana ulaşsın. Hileyi bu kadar istememin sebebi, oyuna çok fazla para yatırılıyor olması. Bir haftalık oynanış sonucu (ama para yatırılarak, çünkü oyun 'pay to win') hesap 400-500 dolar civarında satılabiliyor. Hileyi yapacak kişi, eğer başarılı olursa, %50'ye 50 parayı bölüşürüz. Ben hesabı kasarım, hileyi yapacak kişi de sadece kodlamasını yapmış olur, o kadar.
Moderatörün son düzenlenenleri: