oyunda harcanan paraları görsen öyle demezsin inan bana yeni krallıklarda sadece normal düzey türk oyuncu bile başlar başlamaz 30K falan harcıyor500 Dolar Çok knk
yok hayır araştırmadımgüvenlik yok diyorsun ama bilinmeyen kaynaklardan yada kendilerine ait bir güvenlik sistemleri ola bilir onu da araştırdın mı ? firmalar bu konuda kapalı olabiliyor
yok satın alım aşamasını kandırmak zaten dediğiniz gibi imkansız , oradaki olay oyunu kandırmak .Böyle bir şey mümkün değil ki, satın alım gibi ödeme yollu olaylar da maalesef ki hile yapamazsınız.
satın alım aşamasına bir dokunma söz konusu olamaz zaten evet buna katılıyorum ama hile zaten satın alım aşamasına giriş yapmadan paketin hesabınıza aktarılmasını sağlıyor yani satın alıma dair bir kanrıma falan söz konusu değil , yani düşünün ki oyundan bir ödül talep ediyorsunuz ve hesabınıza geliyor.Satın alımlar için böyle bir script yazmak mümkün değil.
Dediğiniz sistemi araştırdım bir dönem hurafe olarak yayılmış ama yapıp kanıt olarak atan kimseyi görmedim
Ve bir çok bunun için açılmış farklı forumlar da satış yapan insanlar var
Eğer dolandırılmak isterseniz biraz araştırma ile satın alabilirsiniz
<3
öyle boş bi oyun strateji oyunu ama p2w olduğu için strateji demek yanlış olurOyunun amacı nedir? Merak ettim şimdi
dimi aynen olabilitesi var ve adamlar yapmışlar itiraf ettiler taht savaşından sonraevet bazen video izlemeli hediyeler verildiğinde izlemeden tak diye hediye hesaba geçtiği oluyor bendede bu örnek tabi ki olabilitesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?