Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Arkdaşlar bi gün normal şekilde pc yi açtım mavi ekran verdi zaten pc yi sıfırlamak istiyordum daha önce 5-6 defa sıfırlamıştım başlangıç ayarlarında sorun gider vardı ordada bu pc yi sıfırla vardı oraya tıklayıp sürücüyü tümüyle temizle dediğimdi formatlıyordum fakat bu sefer başlangıç ayarlarında bu bilgisayarı sıfırla yoktu bende cmd den sıfırlamak için araştırma yaptım ve karşıma bu sayfa geldi:
Bu adımları yaptıktan sonra pc yi açtığımda bir işletim sistemi bulunamadı lütfen cmd den harddiskinizi seçin diyordu evet harddiskim pc ye takılı orada gözüküyor ama benim bu yaptığım işlemle bilgisayardaki işletim sistemini yani windows u tamamen silmişim o yüzden harddisk olmasına rağmen böyle hata veriyordu çünkü işletim sistemi yok şuan bilgisayardı 120 gb lık ssd takılı fakat benim hiçbir işimi görmüyor eski harddisktim 1TB di yani 1000gb acaba harddiskimi pc ye takıp içine windows 11 yüklemeye çalışsam düzelirmi nasıl yapcağımıda tam bilmiyorum
not: sonuna kadar okuyup yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bu adımları yaptıktan sonra pc yi açtığımda bir işletim sistemi bulunamadı lütfen cmd den harddiskinizi seçin diyordu evet harddiskim pc ye takılı orada gözüküyor ama benim bu yaptığım işlemle bilgisayardaki işletim sistemini yani windows u tamamen silmişim o yüzden harddisk olmasına rağmen böyle hata veriyordu çünkü işletim sistemi yok şuan bilgisayardı 120 gb lık ssd takılı fakat benim hiçbir işimi görmüyor eski harddisktim 1TB di yani 1000gb acaba harddiskimi pc ye takıp içine windows 11 yüklemeye çalışsam düzelirmi nasıl yapcağımıda tam bilmiyorum
not: sonuna kadar okuyup yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler