Onaylı Üye
bende wın7 pro kullanıyorum lsflatpm hatası alıyorum,wın10 kullanırken böyle bir hata yoktu,5 saat oldu uğraşıyorum,anti ve defender kapalı hepsi,lütfen wın7 de hileyi açan arkadaşlar yardımcı olunwındows defendırı kapa her hangı vurus programı falan varsa devre dişi bırak yoksa çalişmaz ve hile sürümune bak hıle aktifmi değilmi diye
%temp% dosyasını sil . Silmek için windows+ R tuşuna bas içinndekilerini sil ve antı virus programları kapat.Merhaba arkadaş hile böyle oluyor sonra kendini kapatıyo menü gelmiyo tak kapanıyo Ekli dosyayı görüntüle 43636
sameeeeeHello friend, cheating is like this, then it closes itself, the menu doesn't come, it closes. Ekli dosyayı görüntüle 43636
Faydalı bilgi tşk.Merhaba @Mustafa1884825, aynı hatayı bende alıyordum şu yolu takip edersen sana yardımcı olabilirim. Arama çubuğuna Windows güvenliği ayarları yazıp tıklıyoruz ardından karşımıza çıkan Virüs ve tehdit korumasına tıklıyoruz. Virüs ve tehdit koruması ayarları diye bir yer göreceksin hemen altında ayarları yönete tıkla ve orada gerçek zamanlı koruma ve altındaki tüm korumları devre dışı bırak. Çalıştır uygulamasından da temp dosyalarını silmeyi unutma Teşekkürler.
bende wın7 pro kullanıyorum lsflatpm hatası alıyorum,wın10 kullanırken böyle bir hata yoktu,5 saat oldu uğraşıyorum,anti ve defender kapalı hepsi,lütfen wın7 de hileyi açan arkadaşlar yardımcı olunkardesim virüs programını kapat pc inde aireten bir virüs porogramı varsa onuda kapat emin ol hepsinin kapalı olduğuna
bende aynı hatayı alıyodum microsoft c++ sürümlerini yükle hepsiniLSFlatPM Hatası çözümünü bulabilicek bir tane baba yiğit varmıdır win7 kullanıyorum