cmd hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaş hile böyle oluyor sonra kendini kapatıyo menü gelmiyo tak kapanıyo s.PNG

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
wındows defendırı kapa her hangı vurus programı falan varsa devre dişi bırak yoksa çalişmaz ve hile sürümune bak hıle aktifmi değilmi diye

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Virüs programını kapatman lazım aynısı banada oldu.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
wındows defendırı kapa her hangı vurus programı falan varsa devre dişi bırak yoksa çalişmaz ve hile sürümune bak hıle aktifmi değilmi diye
bende wın7 pro kullanıyorum lsflatpm hatası alıyorum,wın10 kullanırken böyle bir hata yoktu,5 saat oldu uğraşıyorum,anti ve defender kapalı hepsi,lütfen wın7 de hileyi açan arkadaşlar yardımcı olun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bende alıyordum hatayı windows 10 na geçtim almıyorum şuan

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kardesim virüs programını kapat pc inde aireten bir virüs porogramı varsa onuda kapat emin ol hepsinin kapalı olduğuna

spiexkia
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba @Mustafa1884825, aynı hatayı bende alıyordum şu yolu takip edersen sana yardımcı olabilirim. Arama çubuğuna Windows güvenliği ayarları yazıp tıklıyoruz ardından karşımıza çıkan Virüs ve tehdit korumasına tıklıyoruz. Virüs ve tehdit koruması ayarları diye bir yer göreceksin hemen altında ayarları yönete tıkla ve orada gerçek zamanlı koruma ve altındaki tüm korumları devre dışı bırak. Çalıştır uygulamasından da temp dosyalarını silmeyi unutma Teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
c++ tüm sürümleri yükle

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba @Mustafa1884825, aynı hatayı bende alıyordum şu yolu takip edersen sana yardımcı olabilirim. Arama çubuğuna Windows güvenliği ayarları yazıp tıklıyoruz ardından karşımıza çıkan Virüs ve tehdit korumasına tıklıyoruz. Virüs ve tehdit koruması ayarları diye bir yer göreceksin hemen altında ayarları yönete tıkla ve orada gerçek zamanlı koruma ve altındaki tüm korumları devre dışı bırak. Çalıştır uygulamasından da temp dosyalarını silmeyi unutma Teşekkürler.
Faydalı bilgi tşk.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
internete yaz kaoatmma programı var defenderi

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardesim virüs programını kapat pc inde aireten bir virüs porogramı varsa onuda kapat emin ol hepsinin kapalı olduğuna
bende wın7 pro kullanıyorum lsflatpm hatası alıyorum,wın10 kullanırken böyle bir hata yoktu,5 saat oldu uğraşıyorum,anti ve defender kapalı hepsi,lütfen wın7 de hileyi açan arkadaşlar yardımcı olun

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çözeceğin karınca virüsünü devre dışı bırak

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
LSFlatPM Hatası çözümünü bulabilicek bir tane baba yiğit varmıdır win7 kullanıyorum

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sorun çözülmüştür, konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...