CMD kodu ile Office ürün etkinleştirmesi yapmak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ürün etkinleştirirken patch programlarına güven olmuyor ancak CMD kodu da ne kadar sağlıklı? Bilemiyorum. Kullandığım programların aylık ücretlerinin hepsini versem bir asgari ücret parası çıkacak cebimden. CMD kodu ne kadar sağlıklı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hiç bir işlem sağlıklı değil bence bu konuda. En iyisi resmi yoldan satın almak

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam selam, öncelikle masaüstünde boş bir text dosyası oluştun sonrasında içine bu kodları yazıp .bat olarak kaydedin.

Kod:
@echo off
title Activate Microsoft Office 2016 ALL versions for FREE!&cls&echo ============================================================================&echo #Project: Activating Microsoft software products for FREE without software&echo ============================================================================&echo.&echo #Supported products:&echo - Microsoft Office Standard 2016&echo - Microsoft Office Professional Plus 2016&echo.&echo.&(if exist "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office16")&(if exist "%ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16\ospp.vbs" cd /d "%ProgramFiles(x86)%\Microsoft Office\Office16")&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\proplusvl_kms*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)&(for /f %%x in ('dir /b ..\root\Licenses16\proplusvl_mak*.xrm-ms') do cscript ospp.vbs /inslic:"..\root\Licenses16\%%x" >nul)&echo.&echo ============================================================================&echo Activating your Office...&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:WFG99 >nul&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:DRTFM >nul&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:BTDRB >nul&cscript //nologo ospp.vbs /unpkey:CPQVG >nul&cscript //nologo ospp.vbs /inpkey:XQNVK-8JYDB-WJ9W3-YJ8YR-WFG99 >nul&set i=1
:server
if %i%==1 set KMS_Sev=kms7.MSGuides.com
if %i%==2 set KMS_Sev=kms8.MSGuides.com
if %i%==3 set KMS_Sev=kms9.MSGuides.com
if %i%==4 goto notsupported
cscript //nologo ospp.vbs /sethst:%KMS_Sev% >nul&echo ============================================================================&echo.&echo.
cscript //nologo ospp.vbs /act | find /i "successful" && (echo.&echo ============================================================================&echo.&echo #My official blog: MSGuides.com&echo.&echo #How it works: bit.ly/kms-server&echo.&echo #Please feel free to contact me at [email protected] if you have any questions or concerns.&echo.&echo #Please consider supporting this project: donate.msguides.com&echo #Your support is helping me keep my servers running everyday!&echo.&echo ============================================================================&choice /n /c YN /m "Would you like to visit my blog [Y,N]?" & if errorlevel 2 exit) || (echo The connection to my KMS server failed! Trying to connect to another one... & echo Please wait... & echo. & echo. & set /a i+=1 & goto server)
explorer "http://MSGuides.com"&goto halt
:notsupported
echo.&echo ============================================================================&echo Sorry! Your version is not supported.&echo Please try installing the latest version
:halt
pause

( Kodu internet üzerinden buldum umarım yardımcı olur. İyi forumlar. )

DenizliLee
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kmspico yükle kardeşim direk yeniden başlatıp kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Resmi olanı almanızı tavsiye ederim. CMD versiyonlarının hepsi *****'lidir. her şeyin riskleri var

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
satış sayfalarında yıllık 20 tl ye alabilirsin ben öyle yaptım

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ben KMSPİCO kullanıyorum yıllardır, kesin çözüm ama win 11 de olmuyor sanırım.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Lisanslama programlari mevcut dostum kms picodan daha iyi etkinleştirme ptogramlari mevcut 👍

Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bazı etkinleştirme yöntemleri çok daha basit ve güvenli. Format atmadığın sürece bozulmuyorlar. Elimde 2021 sürümüne kadar professional veya normal paketleri de içeren kapsamlı uygulama var. Güvenliğini tabi ki garanti etmiyorum ama korona döneminden öncesinde ilk kullandım 3-4 defa arkadaşlarıma da kurdum bir sorun çıkmadı. Sonuçta hiçbir kaçak etkinleştirme güvenli değildir. Burada link paylaşmak ne kadar doğru olur bilmediğim için Discord'dan " lightnights_17 " ekleyebilirsin. Tekrardan belirtiyorum. Crackleme işlemlerinin hiçbiri güvenli değildir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
para vermene gerek yok uygun adımları izle etkinleştir

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
değil (opsiyonel)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Resmi almanızı ederim. ars versiyonlarının var ama nasıl olur bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çeşitli forumlarda gayet makul fiyatlardan satılıyor, o şekilde satın alıyorum ben.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sağlıklı ama bi süre sonra patlayabilir. patladığında tekrar yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...