LolHangi Oyun?
ama hani daha yükle falan demedim direk project çalışmıyorHangi Oyun?
Merhaba arkadaşım virüs tehdit hatası alıyor olabilirsin, Windows defenderı kapatmayı dene.Hangi Oyun?
Halettin mi bro?Arkadaşlar XFProject yönetici olarak çalıştırınca cmd açılmıyor lütfen yardım edin.
Malesef imlecime yükleniyor gibi birşey geliyor sonra gidiyor cmd de gelmiyor.Merhaba arkadaşım virüs tehdit hatası alıyor olabilirsin, Windows defenderı kapatmayı dene.
Post automatically merged:
Halettin mi bro?
Bende önerilen ayarları kullan yazıyor bulamadım.Üstad windows defender güvenliği ayarlarından gerçek zamanlı korumayı kapatmalısın.
Reis şimdi göstereceğim şeyleri takip et kapatırsın. ( Windows güvenliği ayarları yazıp tıklıyoruz ardından karşımıza çıkan Virüs ve tehdit korumasına tıklıyoruz. Virüs ve tehdit koruması ayarları diye bir yer göreceksin hemen altında ayarları yönete tıkla ve orada gerçek zamanlı koruma ve altındaki tüm korumları devre dışı bırak. Çalıştır uygulamasından da temp dosyalarını silmeyi unutma Teşekkürler. )Bende önerilen ayarları kullan yazıyor bulamadım.
Reyis bana küfür ediceksin ama bende virüs ve tehdit korumasuı açılmıyor eylem gerekiyor yazıyor benim pc bişeyler yemiş galibaReis şimdi göstereceğim şeyleri takip et kapatırsın. ( Windows güvenliği ayarları yazıp tıklıyoruz ardından karşımıza çıkan Virüs ve tehdit korumasına tıklıyoruz. Virüs ve tehdit koruması ayarları diye bir yer göreceksin hemen altında ayarları yönete tıkla ve orada gerçek zamanlı koruma ve altındaki tüm korumları devre dışı bırak. Çalıştır uygulamasından da temp dosyalarını silmeyi unutma Teşekkürler. )