CMD "winget upgrade --all" komudunu geri alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
instagram da önüme bir tane video çıktı cmd yi açıp bu kodu yazdığımızda güncel olmayan sürücüleri güncelliyordu bende yaptım sonra valorant a girdim fareyi döndürünce valorant da çizikler oluşmaya başladı bu komudu nasıl geri alabilirim

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Çiziklerden kastın ne tam olarak ekran görüntülerinde görünüyor mu sadece monitörde mi görünüyor? Ekran görüntülerinde görünüyor ise ss görünmüyor ise fotoğraf atar mısın?

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
instagram da önüme bir tane video çıktı cmd yi açıp bu kodu yazdığımızda güncel olmayan sürücüleri güncelliyordu bende yaptım sonra valorant a girdim fareyi döndürünce valorant da çizikler oluşmaya başladı bu komudu nasıl geri alabilirim
Windows PowerShell açınız.

Yüklenen Paketleri Listelemek için bu komutu kullanınız.

winget list

Winget Kaynaklarını Sıfırlamak için:

Orijinal yapılandırmasına geri dönmek için winget, tüm üçüncü taraf havuzlarını kaldırmak ve kaynakları varsayılanlara ayarlamak için bu komutu kullanınız.

winget source reset --force

Paketleri Kaldırmak için bu komutu kullanınız.

winget uninstall package_name

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benımde olduda formattan baska cozum olmadı

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çiziklerden kastın ne tam olarak ekran görüntülerinde görünüyor mu sadece monitörde mi görünüyor? Ekran görüntülerinde görünüyor ise ss görünmüyor ise fotoğraf atar mısın?
adamı hareket ettiriyorum sağa sola dönüyorum sanki televizyonlarda sinyal gidiyormuş gibi gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...