Çocuk Parkı - Kısa Korku Hikayesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Neden bilmiyorum ancak bazı anne ve babalar gerçekten dikkatsiz. Hem de çok dikkatsiz. Böyle bir durum olduğunda çocuğa yardım etmek istediğiniz de,sizi tacizci ya da ped0f1l1 bir insan olarak görüp size saldırıyorlar.Tek amacınız yardım etmek bile olsa size saldırıyorlar çünkü onların sorumluluklarını siz yapmaya çalışıyorsunuz.Halbuki onlar bu sorumluluğa sahip olduklarını düşündükleri için çocuk sahibi oluyorlar.Yıllarca hayalini kurup,9 aylık bir hamilelik sürecini atlatıp bebekken ilgilendikten sonra yavaş yavaş bebeklerin kendi bilmesi ve çocukluk evresine geçişlerinde ellerine tabletler vererek onları oyaladıklarını düşünüyorlar. Parklara götürüp,çocuklar parkta oynarken ebeveynler ise ellerinde sigaraları ya da telefonlarına dalmış şekilde çocukları umursamıyorlar.

Bunun böyle olduğunu biliyorum.Yoksa kim çocuğunun kalbine demir bir sopa saplayan adamı görmez ki? Yoksa kim çocuğunun kaydığı kaydırağın aslında jiletler ile donatılmış bir ölüm kaydırağı olduğunu farketmez ki? ve yoksa kim çocuğunun kafasının salıncağın demirine takılıp ileri geri sallandığını görmez ki? Keşke insanlar biraz sorumluluk sahibi olsalar.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Korku'dan ziyade sosyal farkındalık makalesi gibi olmuş. Hoş olmuş. Eline sağlık.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Korktum çalışıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...