Kanka udemy diye para karşılığı stok videolu eğitim veren bir site var. Orada hacker kursları falan var. Ben satın alıp bakmıştım. Yarısına falan gelmiştim. Gayet öğretici ve yaptığı hackingler şuanda çalışıyor. Eğitmen videoları sürekli güncelliyor. Bi bakmanı tavsiye ederimyazilimci/hacker olmak istiyorum daha olamadim fakat, o yolda ilerliyorum yakinda bölümünü falan okuyacagim iyi gidiyor bence ya![]()
Sende bendensin kardo. Bende eczacılık 4.sınıfım illallah ettim okuyamıyorum bölümüasronot olmak istiyordum eczacı oldum
ben de sıkıldım şimdiden lablardı şunlardı derkenKanka udemy diye para karşılığı stok videolu eğitim veren bir site var. Orada hacker kursları falan var. Ben satın alıp bakmıştım. Yarısına falan gelmiştim. Gayet öğretici ve yaptığı hackingler şuanda çalışıyor. Eğitmen videoları sürekli güncelliyor. Bi bakmanı tavsiye ederim
Post automatically merged:
Sende bendensin kardo. Bende eczacılık 4.sınıfım illallah ettim okuyamıyorum bölümü
Kanka bitmek bilmiyor ya. Bide bizim okul daha mezun vermedi. Her şey eksik. Sürekli üstümüze geliyorlar. Hoca yok okulda. Taşıma hocalarla eğitim veriyorlarben de sıkıldım şimdiden lablardı şunlardı derken
Polis olmak istiyordum muhendis olduöHerkesin küçükken elbet asker, polis veya pilot gibi hayalleri vardı.
Bunların yanında ben yazar olmak istemiştim hep bir süre denemelerim oldu güzel sevilen şiirler ve şarkılar yazdım.
Fakat hayat şartları işte hayalinin peşinden gitmeni bırakmayı zorluyor ve esnaf oldum.
Bilardo & Playstation Cafe işletiyorum.
Peki sen çocukken ne olmak istiyordun, ne oldun?