Alkollüyken Videosunu Çek knk Ayıkken Konuş İzah et videosunu izlet en azından bi nebze de olsa kendıne ceki düzen verir
alkol bırakma hattına danışabilir veya onu alkole iten alışkanlıklarından vazgeçebilir. alkol aldığı bir anda yaptığı hareketleri ona gösterebilirsin. umarım en yakın zamanda bırakır.
boşuna dememişler,şişede durduğu gibi durmuyor diye.
Ortak olmayabilirsin. Olmak zorunda değilsin.
Merhaba çoçugu düzeltmek istiyorsan şey yabilirsin vidio alıp çoçuga gösterip anlatman böyle böyle demen fakat çoçuk sarhoş diyorsun elinde olan bir şey oldugunu pek sanmıyorum
Zaten arkadaşın o zaman kafa güzel olduğu için ne dediğini ,ne yaptığını bilmez o yüzden sende kayıt yada ses kaydı gibi bir şey yapıp gerçeklerini ona anlatabilirsin
Alkolü fazla kaçırmadan oluyor bunlar hep
direk git konuş kankaDostlar selam, 10 yıllık dostum son 1-2 yıldır alkol aldıktan sonra ortamda erkek kız fark etmez, başka birileri varken çok değişiyor. Yapmadığımiz veya yapmadığı şeyleri yapmış gibi anlatip bana da öyle değil miydi kanka falan diyerek yalanına ortak etmeye çalışıyor. Ben de mecburen ortak oluyorum yalana, olmadığım zamanlardaysa bana ters davranıyor. Bu durumdan çok rahatsızım ve git gide ondan soğuyorum ama arkadaşlığımı bitirmek istemiyorum. Sadece alkol aldığımız zamanlarda böyle oluyor, tavsiyeleriniz nelerdir? Onu kırmadan bu durumu nasıl düzeltebilirim?
alkol kulanmayın herzaman zaralıdır salık herseydeb daha onemliDostlar selam, 10 yıllık dostum son 1-2 yıldır alkol aldıktan sonra ortamda erkek kız fark etmez, başka birileri varken çok değişiyor. Yapmadığımiz veya yapmadığı şeyleri yapmış gibi anlatip bana da öyle değil miydi kanka falan diyerek yalanına ortak etmeye çalışıyor. Ben de mecburen ortak oluyorum yalana, olmadığım zamanlardaysa bana ters davranıyor. Bu durumdan çok rahatsızım ve git gide ondan soğuyorum ama arkadaşlığımı bitirmek istemiyorum. Sadece alkol aldığımız zamanlarda böyle oluyor, tavsiyeleriniz nelerdir? Onu kırmadan bu durumu nasıl düzeltebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?