Kanka şöyle diyeyim arkadaşından vazgeçmek gerçekten zor ikiniz içinde çok kırıcı olabilir. Ortak çözüm bulmayı denemişsinizdir muhtemelen. Kanka arkadaşın belki gizliden gizliye bunalımdadır çoğu zaman kendinden kaçmak için alkol alıp olmadığı bir karaktere bürünebilir. 2 yıl kadar önce bende öyleydim. Sosyalleştikçe bu durumdan çıktım ama yalan söylemeyi bırakmak gerçekten irade, erdem istedi. Yani arkadaşlarımın hayatlarından daha kötü hayatım olduğunu kabullenmek istemiyordum. sonrasında yavaş yavaş egom artmaya başladı ve mesela bir yazdığım bir şiiri okuduktan sonra beğenmediklerin de sanattan anlamayan bok parçaları diyordum.(eleştiriye kapalı değilim ama anlamayan birisinden saçma salak tepkiler almayı sevmiyorum)Dostlar selam, 10 yıllık dostum son 1-2 yıldır alkol aldıktan sonra ortamda erkek kız fark etmez, başka birileri varken çok değişiyor. Yapmadığımiz veya yapmadığı şeyleri yapmış gibi anlatip bana da öyle değil miydi kanka falan diyerek yalanına ortak etmeye çalışıyor. Ben de mecburen ortak oluyorum yalana, olmadığım zamanlardaysa bana ters davranıyor. Bu durumdan çok rahatsızım ve git gide ondan soğuyorum ama arkadaşlığımı bitirmek istemiyorum. Sadece alkol aldığımız zamanlarda böyle oluyor, tavsiyeleriniz nelerdir? Onu kırmadan bu durumu nasıl düzeltebilirim?
eziklik psikolojisi gibime geldiDostlar selam, 10 yıllık dostum son 1-2 yıldır alkol aldıktan sonra ortamda erkek kız fark etmez, başka birileri varken çok değişiyor. Yapmadığımiz veya yapmadığı şeyleri yapmış gibi anlatip bana da öyle değil miydi kanka falan diyerek yalanına ortak etmeye çalışıyor. Ben de mecburen ortak oluyorum yalana, olmadığım zamanlardaysa bana ters davranıyor. Bu durumdan çok rahatsızım ve git gide ondan soğuyorum ama arkadaşlığımı bitirmek istemiyorum. Sadece alkol aldığımız zamanlarda böyle oluyor, tavsiyeleriniz nelerdir? Onu kırmadan bu durumu nasıl düzeltebilirim?