Çocukluk hayaliniz neydi ve gerçekleştirebildiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Herkesin mutlaka bir çocukluk hayali vardır. Benim de hayalim hava astsubayı olmaktı. Kara astsubaylığı kazanmıştım ama gitmedim. Pişman mısın derseniz, bir yanım pişman bir yanım değil. Sebebi de şu ki askerlik, herkesin kaldırabileceği ve para için yapılabilecek bir şey asla değildir. Eğer asker olsaydım şu anki hayatımdaki düzene sahip olup, bir kızla evlilik yolunda gidebilir miydim bilmiyorum. Bu yüzden araftayım ama insan bi şekilde yaptığı bir şeyden asla pişman olmamalı bence. Hata bile yapsa.

Sizin çocuklukta hayaliniz neydi?
Bu hayalinizi gerçekleştirebildiniz mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hep doktor olmak istemiştim fakat gel görkü grafik tasarım okuyorum… gerçekleşmedi :/

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çocukluk hayalim pilot olmaktı ama daha gerçekleştiremedim inşallah bir gün

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Asker olmak istiyordum ama görme engelliyim olamadım şuan kpss ve yks ye çalışıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dodge challenger hala hayalim hala gerçekleşmedi umarım gerçekleştirmeden ölmem :D

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Pilotajlığa girip pilot olmak fakat eğitim ücretleri biraz fazla, hayırlısı bakalım.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yazılımcı olmak istiyordum şu an bir baltaya sap olamadım, utanıyorum.

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yazılımcı olmak istiyordum şu an bir baltaya sap olamadım, utanıyorum.
Utanılacak bir durum yok ortada dostum. İşsizlik oranı dünyada ve Türkiye’de bu kadar artmışken bazılarımızın yapabilecek bir şeyi kalmıyor düzene karşı. Yaşın kaç olursa olsun kendini geliştirmekten vazgeçme. İllaki bir şeyler çıkarıyor hayat insanın karşısına yeter ki çalış çabala.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uzun yıllar ilk okuldan beri sporla iç içeydim sporcu bir çocuktum lise sona kadar lise sonda basketbol da bilek bağım koptu ve iki kaval kemiğim de stres kırıkları meydana geldi spora devam edemedim her zaman altın bılezık olarak grafıkerlık ıle ugrasırdım suanda da freelance olarak bir spor medyasında calısıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aşık olduğum kızla aynı evde kalıcı olarak yaşam sürmek gerçekleştirdim tek sorun ömrümün geri kalanı ile ondan ayrılmazsan sıkıntı yok ayrılırsqa dünyam başıoma yıkılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...