şöyle bir çözüm var dostum, "ISArcExtract.dll" & "unarc.dll" & "isdone.dll" dosyaları \Windows\System32" yada "\Windows\SysWOW64" klasörleri içinde varsa silebilirsin. Kontrol ettim kendi bilgisayarımı bu uzantılı dosyalar yok bende, bir sorun yaşamazsın silmekle. Ve bilgisayarda kurulum için yeterli alan olduğuna dikkat etmen gerekir. Son olarakta windows defender...indirdiğim yerde sorun yok gibi çünkü filechecker koymuş bir tane tarattım herşey tam çıktı.
senin dediğin tiki işaretleme olayınıda denedim fakat birşey değişmedi.
@Majest ´in dediği sanal bellek ayarlarınada el attım arttırdım kapasiteyi vs fakat işe yaramadı.
Ekran alıntısında sıkıştırm hatası diyor ama adamın kendi dosyası neden hata versin anlamadım gitti
Knk unarc.dll dosyasının hatasını internette arat birsürü konu var ben tam bilmedigim icin bisey atmak istemedim belki anlarsan bulursunTorrent olarak İndirdiğim Call of Duty 3 [fit girl repack] kurulumunda sorun çıkarıyor.
Nasıl çözerim bilen eden varmı
![]()
şöyle bir çözüm var dostum, "ISArcExtract.dll" & "unarc.dll" & "isdone.dll" dosyaları \Windows\System32" yada "\Windows\SysWOW64" klasörleri içinde varsa silebilirsin. Kontrol ettim kendi bilgisayarımı bu uzantılı dosyalar yok bende, bir sorun yaşamazsın silmekle. Ve bilgisayarda kurulum için yeterli alan olduğuna dikkat etmen gerekir. Son olarakta windows defender ve anti virüsü kapatıp yönetici olarak çalıştırırsan setupı umarım sorun yaşamazsın.indirdiğim yerde sorun yok gibi çünkü filechecker koymuş bir tane tarattım herşey tam çıktı.
senin dediğin tiki işaretleme olayınıda denedim fakat birşey değişmedi.
@Majest ´in dediği sanal bellek ayarlarınada el attım arttırdım kapasiteyi vs fakat işe yaramadı.
Ekran alıntısında sıkıştırm hatası diyor ama adamın kendi dosyası neden hata versin anlamadım gitti