CoD Mobile sürekli eşleşme problemi yaşıyorum (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar hepinize. Emülatörden giriyorum multiplayer sıralama maçlarında eşleşme problemi yaşıyorum devamlı. Birçok siteye baktım bu problemi yaşayan yok herhangi bir konu bulamadım. 1 saat boyunca 2 ya da 3 maç denk geliyor. Battle Royale de böyle bir problem yaşamıyorum ayrıca normal multiplayer maçlarında da böyle bir problem yok. Sadece sıralama maçlarında oluyor. Rank kasamıyorum o yüzden. Sebebi sizce ne olabilir?

Adsız.jpg

Üye
6 HİZMET YILI
Yok dostum oyuncu az değil. Mesela Chat kısmına baktığın zaman bölge yazıyor ve bu bazen gir çık yapınca değişiyor ondan sonra zorlarsan bir kaç maç bulabiliyorsun. Host dosyası ile ilgili olabilir mi acaba bu konuda pek bir bilgim yok ama dün gece oynarken yabancı bir arkadaş devamlı maçı başlatmıştı. Özelden de ingilizce host ile ilgili bir şey yazmıştı. Biraz daha araştırdım ama bir şey bulamadım. Ayrıca telefondan denediğimde hemen eşleşiyor.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim senin bağlandığın zaman sıralama maçı oynayan oyuncu olmadığındandır.Csgo, pubg gibi düşün oyunun sistemi gerekli oyuncu sayısını toplayana kadar oyunu başlatmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
oyunu silip bir daha yüklemeye deneyebilirsiniz
Post automatically merged:

oyunu silip birdaha yapabilirsiniz

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
az oynayanı olduğundan diye düşünüyorum 85 saniye beklediğimi biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...