COD Warzon 2.0 İndirmeye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Baktığım zaman çoğunlukla olumsuz yorumlardan dolayı indirmeyi düşünmüyorum lakin size de bir sormak istedim ara sıra 1-2 oyun çerezlik zevkli oluyor mu indirip denemeli miyim?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    274.9 KB · Görüntüleme: 42
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
optimizasyonu gerçekten çok kötü ve hileden geçilmiyor ban sistemide çok saçma bence hiç bulaşma apex i falan dene

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka senelerce warzone oynamış birisi olarak açıkça söyleyebilirim, kesinlikle değmez. inanılmaz kötü.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka hiç elini bile sürme indirdiğim gibi sildim ben tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
optimizasyonu çok kötü düşük fps aliyorum iyi ekran kartım olmasına rağmen

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Niye bu kadar kötü yorumlar yapıyorsunuz oyuna anlamadım süper bir oyun gayet güzel neyini beğenmiyorsunuz

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
akıcı oynama tarzı hoşuma gitmişti dene istersen

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Niye bu kadar kötü yorumlar yapıyorsunuz oyuna anlamadım süper bir oyun gayet güzel neyini beğenmiyorsunuz
kanka baksana 5 yorumun 3'ü olumsuz :D yine de bir şans vereyim ya zaten FPS olarak çok iyi performans alacağımı düşünmüyorum ama deneyeceğim.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
değmez usta zaten fark ettysen herkes kötü yoprum atmış.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kanka baksana 5 yorumun 3'ü olumsuz :D yine de bir şans vereyim ya zaten FPS olarak çok iyi performans alacağımı düşünmüyorum ama deneyeceğim.
Yazsınlar ben de oynuyorum ve kaç kişi oynuyor bu oyunu birkaç kişinin demesiyle olmuyor ki o iş senin beğenip beğenmemene bakıyor o yüzden aldırış etme yani indir oyna bi şans ver

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yaklaşık 50 saat olmuş oynamaya başlayalı ve hiç battle royale modu oynamadım ne PUBG ne de burada. DMZ denen bir mod var Tarkov ile kıyaslıyorlar bayağı güzel ve sarıyor silah modifikasyonlarının MMO tarzda olması en iyi yanı hatta öyle ki silahlara taktığın bir dürbünü bile "Tuning" yapıp göz uzaklığı hizası gibi ayarlar yapabiliyorsun tıpkı forza 4-5 gibi.

DMZ modunda farklı operatörler var, bunların yarısından çoğu 1099TL ile alacağın MW2 oyununun hikaye ilerlemesi ile açılıyor ve aşırı kötü bir durum bana sorarsan çünkü asla hikayesi 5-6 saat sürecek bir oyuna gidip 1k para vermezdim açıkcası ancak ücretsiz 2.0 warzone haliyle oyun gayet stabil akıcı ve eğlenceli.
Benim korkum şu ki oyunun 1k fiyatı olan versiyonunu almayışımız ücretsiz oynayanlar için nasıl yansıyacak bu çok önemli aslında çünkü senin her biri 20 dakikadan oynayıp attığın 5-6 DMZ maçı ile kastığın silahı tüfeği, oyunu parasıyla satın alıp multiplayer versiyonda "Teamfight" modunda çatır çutur 1 maçta kasıp karşına gelince DMZ veya Battleroyale modunda moralin bozulur.

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
paralı hile alırım diyorsan al oyna yada koluma guvenıyorum dıyorsan oyna :D

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
yani kisiden kisiye gore degisir ben indirmem benim oyun zevkime gore degil ama indirip bakabilirisn denemeden bilemeyiz

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Her zaman yeni oyunlar denemek ve keyif alıp almayacağınıza bakmak iyi bir fikir! Olumsuz yorumlardan dolayı tereddüt ediyorsanız, belki satış zamanını bekleyebilir veya satın almadan önce ücretsiz deneme sürümünü bulabilirsiniz. Sonuç olarak karar sizin, ancak bazen risk alıp yeni bir şey denemek harika bir deneyime yol açabilir.

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam doğruya doğru. Oyun güzel oyun ama ağızdaki tadı bozacak türden bir oyun. Warzone 2.0 beklentinin çok altında kaldı. Ben tavsiye etmem.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyun iyi güzel hoşda arada hile denk geliyor birde oyuna büyük güncellemeler geliyor o da can sıkıcı ama güzel oyun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
warzone'u ilk kez oynamış biri olarak eski halini bilmiyorum ama çok zevk aldım yani değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...