- Konuyu başlatan
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ah ah rahmetli ne kullanacağim diye sorardi hepahh lann hizli ofkeli![]()
![]()
Ah ah rahmetli ne kullanacağim diye sorardi hepahh lann hizli ofkeli![]()
![]()
aimbotsuzda sarar zaten dimi .DAimbot ban attıriyor tabi![]()
Aimbot ban atar aimbotsez esp olsun yeter bile daha ne olsunaimbotsuzda sarar zaten dimi .D
Aynen öyle kanka oynarız dimi marfix reis getirirseAimbot ban atar aimbotsez esp olsun yeter bile daha ne olsun![]()
Niye yapılamaz mi ?neden bir insan hileye edit yaparki .d
yok yani garip değilmi cok daha iyi yapılcak editler varNiye yapılamaz mi ?![]()
yapmazsan içimde kalırHileye edit yapılmaz
Editin 2 türü vardır.yapmazsan içimde kalır
dedim olmaz dedim yaptım
demek ki hileye edit yapılıyormuş![]()
bende olsun diye yapmadım ki zaten fazla uğraşmadım video için sadece geçiş atıldı ortalaraEditin 2 türü vardır.
İlki; editi efektler ile ön plana çıkarmak(burada önemli olan editin mükemmeliğidir vuruşların kalitesi değil).
İkincisi; çok iyi vuruşları,flickleri edit ile ön plana çıkarmak. Bu video da ise hiçbirisi yok... Yani olmamış![]()
Videolarının hiç birinde pek bir uğraş görülmüyor zaten, "warzone hile edit" dediğin video 24 saniye, hile sadece 11 saniye gözüküyor. Dediğim gibi hile ile "ciddi" bir edit yapılmaz, sen ciddi yapmaya çalışmışsın ama olmamış. Hileli bir editte ön plana çıkacak herhangi bir şey yok. Kısacası olmamış.bende olsun diye yapmadım ki zaten fazla uğraşmadım video için sadece geçiş atıldı ortalara1dk 10 liralık edit,
olmadığını bende biliyorum zaten![]()