Çözüldü COD: Warzone için hile var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
COD: Warzone oyununda Operatör ve Silah skinlerinin hepsinin kilitlerini açma gibi bir şansınız var mıdır? MemoryHackers olarak siz yapabilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Onlar için hile vardı sanırım ama skin varmı görmedim bir ihtimal güncelleme de gele bilir

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ne skin changeri hocam ya onlar önemsiz şeyler önemli olan cod warzone ye esp - aimbot gelsin hocam ya lütfen şu forumda birçok gereksiz önemsiz oyunun hilesi varken warzonenin neden yok gerçekten anlam veremiyorum cidden metin2 nin bile hilesi var

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Böyle birşey var bizzat kullanmıştım araştırırsan çok rahat erişirsin eğer bulamazsan dm at yardımcı olayım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
ne skin changeri hocam ya onlar önemsiz şeyler önemli olan cod warzone ye esp - aimbot gelsin hocam ya lütfen şu forumda birçok gereksiz önemsiz oyunun hilesi varken warzonenin neden yok gerçekten anlam veremiyorum cidden metin2 nin bile hilesi var
Mt2 Bile dediğin oyunun yıllardır üzerinden kamyonetle hile geçti hocam :D yapma gözünü seveyim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
call of duyt de aim ve esp olması önemli ama skin changer olması da oyunu oynarken ayrı bi zevk veriyor. yetkililere doğrudan mesaj at istersen tam olarak yardımcı oluyorlar.

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kolay bisi olursa forumdakilar veya hile yapimcilari kolay sekilde herseyi ayarliya bilirler
yapıla bilir bir şey diye düşünüyorum zaten şahsen ben yapamam yazılımla alakalı çok şey bilmiyorum
Post automatically merged:

skin changer olursa baya iyi olru
Post automatically merged:

b

bildigim kadariyla o hile fix yedi
ama halla çalışıyor diye gördüm

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mt2 Bile dediğin oyunun yıllardır üzerinden kamyonetle hile geçti hocam :D yapma gözünü seveyim
bırak kardeşim ya metin2 mi kalmış yıl olmuş 2021 girip baksan bütün serverler bomboş sadece ch1 de adamlar var onlarda pazar kuran adamlar oluyor warzone gibi yepyeni sağlam grafiklere sahip bir oyun metin2 gibi çizgi film grafikli bir oyun ile kıyaslanamaz bile hilesi olsada çöp olmasada çöp ne fark eder sonuçta ölü bir oyun oynayan yok artık onu

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Not that I know of but I have seen many websites with payment hacks ...

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
esp yada aimbot gelırse daha guzel olur bro bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...