Süper Üye
COD: Warzone oyununda Operatör ve Silah skinlerinin hepsinin kilitlerini açma gibi bir şansınız var mıdır? MemoryHackers olarak siz yapabilir misiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Evet fazlasıyla güzel olur. Benzer hilelere vs. baktım fakat bir çoğu fake, trojen yollamak için yapılmış...Skin changer warzone için güzel olabilir
bildigim kadariyla o hile fix yediOnlar için hile vardı sanırım ama skin varmı görmedim bir ihtimal güncelleme de gele bilir
güncelleme yapılırsa büyük bir ihtimal gele bilirskin changer olursa baya iyi olru
Post automatically merged:
b
bildigim kadariyla o hile fix yedi
kolay kirila bilir anticheat sistemleri var qalibagüncelleme yapılırsa büyük bir ihtimal gele bilir
evet ola bilir neden olmasınkolay kirila bilir anticheat sistemleri var qaliba
Mt2 Bile dediğin oyunun yıllardır üzerinden kamyonetle hile geçti hocamne skin changeri hocam ya onlar önemsiz şeyler önemli olan cod warzone ye esp - aimbot gelsin hocam ya lütfen şu forumda birçok gereksiz önemsiz oyunun hilesi varken warzonenin neden yok gerçekten anlam veremiyorum cidden metin2 nin bile hilesi var
kolay bisi olursa forumdakilar veya hile yapimcilari kolay sekilde herseyi ayarliya bilirlerevet ola bilir neden olmasın
yapıla bilir bir şey diye düşünüyorum zaten şahsen ben yapamam yazılımla alakalı çok şey bilmiyorumkolay bisi olursa forumdakilar veya hile yapimcilari kolay sekilde herseyi ayarliya bilirler
ama halla çalışıyor diye gördümskin changer olursa baya iyi olru
b
bildigim kadariyla o hile fix yedi
olabiliryapıla bilir bir şey diye düşünüyorum zaten şahsen ben yapamam yazılımla alakalı çok şey bilmiyorum
ama halla çalışıyor diye gördüm
bırak kardeşim ya metin2 mi kalmış yıl olmuş 2021 girip baksan bütün serverler bomboş sadece ch1 de adamlar var onlarda pazar kuran adamlar oluyor warzone gibi yepyeni sağlam grafiklere sahip bir oyun metin2 gibi çizgi film grafikli bir oyun ile kıyaslanamaz bile hilesi olsada çöp olmasada çöp ne fark eder sonuçta ölü bir oyun oynayan yok artık onuMt2 Bile dediğin oyunun yıllardır üzerinden kamyonetle hile geçti hocamyapma gözünü seveyim