Seçkin Üye
dostum bende 2060 super var zorluyor diyebilirim yani oyundan kaynaklı
ram 8 ise oynayamazsın 8 ram ve 150ti birleşimi baya zorlar o oyunda ayrıca önerilen min ayarlarda sankş 1650 idi istediği en kötü kart
minimum sistem gereksinimin de 16 gb istemiyor arkadaşlar lütfen mantıklı yazın laf olsun diye değil bu arada pc masaüstü leptop değil çoğu arkadaş ısınma problemi olarak belirtmiş ısınma sorununu da yine resim ile gösteriyorum8 gb de kasması normal oyun ram istiyor
Aynı durum bende de var GPU 77 derece oluyor.Tam bilmiyorum ama warzone da birazcık da olsa optimizasyon sıkıntısı olduğunu düşünüyorum çünkü 1070 im var ona rağmen en yüksek ayarlarda 100 alıyor pubg veya fortnite da 150 görüyor
Gereksiz bilgiler ile değil gereksiz sorular gelmesin diye doldurdum ayrıntıya dayalı olarak, sistemimin kaldırabileceği oyunları zaten ekte ki resim de paylaştım görmek istersen, yaşadığım sorunlar da aynı şekilde konu içinde mevcut. Bunların haricinde tatmin olmadıysan 3. sayfa da sistem özellikleri ile ısınma sorunu ile alakalı sorulara tekrardan resimli olarak cevap verdim.Gereksiz bilgilerle donatmışsın konuyu. İnternet hızıyla ne alakası var? Sistem özelliklerini ve yaşadığın sorunları detaylı bir şekilde açıklasana..