hocam aynı durumda bende de oldu shadow ban diye geçiyor maç buluyor bulmasına ama 5 10 dakika rahat sürüyor ve karşıya full hileciler geliyor yeni hesap açarak aştım bu sorunu ama 1 hafta sonra kalkıyor mu emin değilimWarzone da maç bulamıyorum, hile kullanımından ötürü müdür? spoof ta attım ama çözülmedi
peki spoof işe yarar mı yeni hesap ile devam etsem nasıl bir yol izleyebilirim?Hocam sunucu status'leri kontrol edin. Bandan ötürü de olabilir.
hocam spoof işe yarayabilir fakat ücretsizlere bakmamanızı öneririm hepsi ya fake ya da rat'lı. Spoofer satıyoruz maddi durumunuz müsaitse DM atın ücret vereyim.peki spoof işe yarar mı yeni hesap ile devam etsem nasıl bir yol izleyebilirim?
ücretli aldım ben bi tane fakat olmadı bu sunucu statusune nerden bakabilirim?hocam spoof işe yarayabilir fakat ücretsizlere bakmamanızı öneririm hepsi ya fake ya da rat'lı. Spoofer satıyoruz maddi durumunuz müsaitse DM atın ücret vereyim.
google'layınızücretli aldım ben bi tane fakat olmadı bu sunucu statusune nerden bakabilirim?
evet güvenilir çalışıyor galiba ama ghost ban diye bir muhabbet var 1 haftalık hesap koruması ve maç bulamama bekleyeceğim bakalımhocam spoofer in sorunsuz çalıştığına emin misiniz aldığınız yer güvenilir mi
hocam aynı durumda bende de oldu shadow ban diye geçiyor maç buluyor bulmasına ama 5 10 dakika rahat sürüyor ve karşıya full hileciler geliyor yeni hesap açarak aştım bu sorunu ama 1 hafta sonra kalkıyor mu emin değilimWarzone da maç bulamıyorum, hile kullanımından ötürü müdür? spoof ta attım ama çözülmedi
beklıyorm bakalım spoof atıp hilesiz giriyorm bi haftaya ne olacak1 hafta hile kullanmadan oynyın maçları geç bulucak fakatvdonrasında düzelir