Codelite Sorun!

  • Konuyu başlatan Mktat
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Mktat

⭐⭐⭐⭐⭐
Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Katılım
30 Ağu 2018
Mesajlar
108
Tepki puanı
9
Yaş
22
Ekran Alıntısı.PNG
codelite uygulamasında bu hatayı alıyorum ve çoğu yabancı sitede gezdim ve genelde bana pathı yerini bulamıo buldur dediler buildden pathın yerinie baktım ayarlı zaten yardımcı olabilirmisiniz.
 
D

Defkhan Besdokuz

☾⭒ königsrasse
Süper Üye
Katılım
28 Ağu 2018
Mesajlar
1,489
Çözümler
16
Tepki puanı
239
Konum
Hamm
Mingw32 kurdunuz mu? kurulumu epey sıkıntılı bir süreç kurmadıysanız ayriyeten anlatıp atayım :D
 
M

Mktat

⭐⭐⭐⭐⭐
Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Katılım
30 Ağu 2018
Mesajlar
108
Tepki puanı
9
Yaş
22
TDM-GCC kurdum yeterli değilmi ayrıyeten onuda kurmam gerekmiyor diye biliyorum
 
N

nader11ndeu

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Katılım
20 Haz 2015
Mesajlar
7,308
Çözümler
117
Tepki puanı
11,901
Yaş
26
Konum
Gallifrey
Code Blocks IDE sini kullan dostum, sıkıntı yaşamazsın.
 
M

Mktat

⭐⭐⭐⭐⭐
Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Katılım
30 Ağu 2018
Mesajlar
108
Tepki puanı
9
Yaş
22
Codelite yerine onumu kullanayım ustam
Mesajın otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakmayın yeniyim alışmaya çalışıyorum :)
 
N

nader11ndeu

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Katılım
20 Haz 2015
Mesajlar
7,308
Çözümler
117
Tepki puanı
11,901
Yaş
26
Konum
Gallifrey
Codelite yerine onumu kullanayım ustam
Mesajın otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakmayın yeniyim alışmaya çalışıyorum :)
Evet code lite yerine dediğimi kullan, dev++ gibi hatta daha güzeli yani. Ben unixte onu kullanıyorum şahsen. Resmi sitesinden indirebilirsin, ya da Synaptic Paket Yöneticisi ile kurabilirsin.

1591825139779.png
 
M

Mktat

⭐⭐⭐⭐⭐
Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Katılım
30 Ağu 2018
Mesajlar
108
Tepki puanı
9
Yaş
22
Çok teşekkür ederim onu kullanacağım o vakit konuyu kapatabilirsiniz sorunum çözüldü sayılır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...