CoDM emülatör emülatörle çakışmadığından dolayı ban yeniliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar sanırım emülatörle emülatör çakışmadığı için maçınıza mobil oyuncu geldiği için ban yiyorsunuz büyük ihtimalle ondan yiyorsunuz 1 2 Ay'a eklenir o da sanırım eklenmeyebilir de eğer ban yiyorsanız büyük ihtimalle emülatörken mobillerle karşılaştığınız için ( emin konuşmak istemem ama başka bir seçenek yok bypass hile gibi.)

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
resmi olarak Call of duty emulator sürümünü yayımlamış ,ama nedense oyuna girdiğin zaman emilatör sürümü saplandı diye bir uyarı almıyorsun,ben resmi sitesinden oyunu indirmeme rağmen 120 lv hesabıma ban attı hiç bir hile enjekte etmedim oyuna,seninle konuşmuştuk zaten bir önceki konu açılımında.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
çok ilginç şekilde bu aralarda pubg mobil böyle gereksiz haksız banlar atmaya başladı bakalım sonuç ne olacak bir hata oluşmuştur güncellemeden sonra oldu bunlar

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
resmi olarak Call of duty emulator sürümünü yayımlamış ,ama nedense oyuna girdiğin zaman emilatör sürümü saplandı diye bir uyarı almıyorsun,ben resmi sitesinden oyunu indirmeme rağmen 120 lv hesabıma ban attı hiç bir hile enjekte etmedim oyuna,seninle konuşmuştuk zaten bir önceki konu açılımında.
Eğer almış olsaydın yasaklanmazdın bro dediğim gibi birde kafalarına göre atılıyor
1. öncelik hesap mobille maça giriyor -
2. kafalarına göre

Onaylı Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bence çok ilginç bi durum farklı bi emeletör kullanığınız için o da onu hile olarak mı algılıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sistematik sıkıntıdan dolayı olmuştur umarız kısa zamanda durumu düzeltirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...