Arkadaşlar sanırım emülatörle emülatör çakışmadığı için maçınıza mobil oyuncu geldiği için ban yiyorsunuz büyük ihtimalle ondan yiyorsunuz 1 2 Ay'a eklenir o da sanırım eklenmeyebilir de eğer ban yiyorsanız büyük ihtimalle emülatörken mobillerle karşılaştığınız için ( emin konuşmak istemem ama başka bir seçenek yok bypass hile gibi.)
resmi olarak Call of duty emulator sürümünü yayımlamış ,ama nedense oyuna girdiğin zaman emilatör sürümü saplandı diye bir uyarı almıyorsun,ben resmi sitesinden oyunu indirmeme rağmen 120 lv hesabıma ban attı hiç bir hile enjekte etmedim oyuna,seninle konuşmuştuk zaten bir önceki konu açılımında.
çok ilginç şekilde bu aralarda pubg mobil böyle gereksiz haksız banlar atmaya başladı bakalım sonuç ne olacak bir hata oluşmuştur güncellemeden sonra oldu bunlar
resmi olarak Call of duty emulator sürümünü yayımlamış ,ama nedense oyuna girdiğin zaman emilatör sürümü saplandı diye bir uyarı almıyorsun,ben resmi sitesinden oyunu indirmeme rağmen 120 lv hesabıma ban attı hiç bir hile enjekte etmedim oyuna,seninle konuşmuştuk zaten bir önceki konu açılımında.